Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.16
  • Stadion: dacal fc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3098
dacal fc Crato Esporte Clube
Normal Tactiek Ptolomeu
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.1 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Inworp. Plutão met een snelle inworp. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco geeft de bal voor. Pacuda springt en kopt de bal. Petardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Impoco kopt de bal weg. Daar is Pelotas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackeliūnas is nu in balbezit. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda draait met de bal, schiet en ... Petardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacuda rent richting de bal. Mackeliūnas rent richting de bal. Mackeliūnas schiet op doel. Petardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Crato Esporte Clube 0:1

15e minuut.
Klungelig pakt Nem de bal. Nem speelt de bal door. Markhus rent richting de bal. Markhus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dacal fc - Crato Esporte Clube 1:1

23e minuut.
Impoco verovert de bal door een tackle van achteren. Impoco met een sublieme pass. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda draait met de bal, schiet en ... Petardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pacuda rent richting de bal. Pacuda passt de bal zonder na te denken. Mackeliūnas is nu in balbezit. Mackeliūnas haalt uit met een fantastische trap. Petardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Crato Esporte Clube 1:2

25e minuut.
Markhus rent richting de bal. Maestro rent richting de bal. Maestro passt de bal met de wreef. Mackeliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackeliūnas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petardo met een harde bal richting middenveld. Tanno kopt de bal weg. Mackeliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackeliūnas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão passt de bal in één keer door. Tanno met een sublieme pass. Mackeliūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackeliūnas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Maestro kopt de bal weg. Utkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Markhus is nu in balbezit. Markhus schiet op doel. Giniatas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacal fc 61%, Crato Esporte Clube 39%.
dacal fc - Crato Esporte Clube 1:2

46e minuut.
Mong-Mong komt het veld opgelopen. Richter komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mong-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoco is nu in balbezit. Pelotas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelotas krijgt een gele kaart. Impoco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Impoco wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Pará de bal. Richter is nu in balbezit. Richter met een sublieme pass. Mong-Mong rent richting de bal. Mong-Mong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Tanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno passt de bal in één keer door. Impoco probeert naar een medespeler te passen. Mong-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong-Mong schiet op doel. Petardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

66e minuut.
Tanno is nu in balbezit. Tanno passt de bal met de wreef. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda schiet op doel. Petardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Crato Esporte Clube 1:3

67e minuut.
Markhus passt de bal met de wreef. Nem rent richting de bal. Mong-Mong is nu in balbezit. Pacuda is nu in balbezit. Pacuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Crato Esporte Clube 1:4

72e minuut.
Richter met een sublieme pass. Pacuda is nu in balbezit. Pacuda passt de bal zonder na te denken. Mong-Mong rent richting de bal. Mong-Mong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Crato Esporte Clube 1:5

75e minuut.
Pelotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanno onderschept slim de pass. Impoco speelt de bal door. Mong-Mong rent richting de bal. Mong-Mong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Petardo met een harde bal richting middenveld. Tanno kopt de bal weg. Daar is Pelotas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mong-Mong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mong-Mong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dacal fc - Crato Esporte Clube 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dacal fc 65%, Crato Esporte Clube 35%.
dacal fc - Crato Esporte Clube 1:6