Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid DK MACFC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanha speelt de bal door. Trevisan rent richting de bal. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - MACFC 0:1

19e minuut.
França verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombardi. França raakt geblesseerd tijdens het duel. Trevisan met een snel genomen vrije trap. Vilas-Boas is nu in balbezit. Vilas-Boas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid DK 33%, MACFC 67%.
Real Madrid DK - MACFC 0:1

58e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Lombardi is nu in balbezit. Trevisan is nu in balbezit. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes schiet op doel. Saiki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madrid DK - MACFC 1:1

71e minuut.
Bertoldo geeft een hoge lob. Minarete rent richting de bal. Minarete passt de bal in één keer door. Antunes is nu in balbezit. Antunes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Possato met een snelle inworp. Daar is Picanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Picanha raakt geblesseerd tijdens het duel. Picanha neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid DK - MACFC 1:2

77e minuut.
Antunes probeert naar een medespeler te passen. Picanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Picanha geeft een hoge lob. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado draait met de bal, schiet en ... Saiki bokst de bal weg.

81e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Trevisan geeft een lange en hoge pass. Patilha kopt de bal weg. Lombardi rent richting de bal. Lombardi geeft een lange en hoge pass. Saiki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid DK 40%, MACFC 60%.
Real Madrid DK - MACFC 1:2