Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Araras Vermelhas FC Trato Hemorroidário F.C.
532 AVB Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Quaresma onderschept slim de pass. Quaresma met een sublieme pass. Klungelig pakt Marques de bal. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Araras Vermelhas FC - Trato Hemorroidário F.C. 1:0

14e minuut.
Zambrotta rent richting de bal. Pressato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zambrotta raakt geblesseerd tijdens het duel. Zambrotta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito schiet op doel. Pimentel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques met een sublieme pass. Levy is nu in balbezit. Levy schiet op doel. Maringá probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pressato neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pressato geeft een hoge lob. Quaresma kopt de bal weg. Daar is Índio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques rent richting de bal. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Levy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Piava is nu in balbezit. Piava geeft een lange en hoge pass. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito haalt uit met een fantastische trap. Pimentel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araras Vermelhas FC 49%, Trato Hemorroidário F.C. 51%.
Araras Vermelhas FC - Trato Hemorroidário F.C. 1:0

65e minuut.
Roma met de inworp. Daar is Vale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vale geeft de bal voor. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Levy verovert de bal door een tackle van achteren. Quaresma met een sublieme pass. Marques rent richting de bal. Marques haalt uit met een fantastische trap. Bugu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Araras Vermelhas FC - Trato Hemorroidário F.C. 2:0

80e minuut.
Quaresma passt de bal met de wreef. Daar is Levy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marques rent richting de bal. Marques draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Araras Vermelhas FC - Trato Hemorroidário F.C. 3:0

86e minuut.
Mansur geeft de bal voor. Sampaio geeft de bal voor. Quaresma kopt de bal weg. Marques rent richting de bal. Marques schiet op doel. Bugu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marques rent richting de bal. Marques draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araras Vermelhas FC 34%, Trato Hemorroidário F.C. 66%.
Araras Vermelhas FC - Trato Hemorroidário F.C. 3:0