Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.16
  • Stadion: Snake FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1689
Snake FC Tomas SP
2x2 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela speelt de bal door. Dunga probeert de bal aan de voet te houden. Pato rent richting de bal. Pato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pato rent richting de bal. Drzymała is nu in balbezit. Cintra speelt de bal door. Dunga rent richting de bal. Dunga haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pato verovert de bal door een tackle van achteren. Pato passt de bal met de wreef. Dunga heeft problemen om de bal te vangen. Dunga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Tomas SP 0:1

26e minuut.
Russo met de inworp. Pato rent richting de bal. Pato passt de bal in één keer door. Dunga is nu in balbezit. Dunga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Tomas SP 0:2

36e minuut.
Krolo is nu in balbezit. Krolo passt de bal met de wreef. Drzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymała draait met de bal, schiet en ... Yamada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Tomas SP 1:2

41e minuut.
Pernambuquinho is nu in balbezit. Krolo rent richting de bal. Krolo passt de bal in één keer door. Drzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snake FC 81%, Tomas SP 19%.
Snake FC - Tomas SP 1:2

47e minuut.
Krolo met de inworp. Drzymała is nu in balbezit. Pernambuquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzymała onderschept slim de pass. Drzymała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pernambuquinho speelt de bal door. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues geeft de bal voor. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Tomas SP 1:3

62e minuut.
Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela is nu in balbezit. Cintra rent richting de bal. Varela is nu in balbezit. Cintra met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Cintra controleert de bal met de borst. Krolo probeert naar een medespeler te passen. Casagrande rent richting de bal. Drzymała onderschept slim de pass. Drzymała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Varela is nu in balbezit. Varela speelt de bal door. Yiğitinan is nu in balbezit. Pato onderschept slim de pass. Pato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Tomas SP 1:4

76e minuut.
Klungelig pakt Cintra de bal. Cintra speelt de bal door. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga haalt uit met een fantastische trap. Yiğitinan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pato onderschept slim de pass. Pato speelt de bal door. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Tomas SP 1:5

88e minuut.
Porco probeert naar een medespeler te passen. Pato controleert de bal met de borst. Pato passt de bal in één keer door. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Snake FC - Tomas SP 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snake FC 68%, Tomas SP 32%.
Snake FC - Tomas SP 1:6