Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.17
  • Stadion: Pinatel Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2818
Pinatel Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs
Normal Tactiek 4-4-2 M.Menezes
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten matig
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Żołopa geeft de bal voor. Windey probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chişcă de bal. Flausino rent richting de bal. Flausino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:1

3e minuut.
Braz speelt de bal door. Valdo is nu in balbezit. Met opzet legt Chişcă zijn tegenspeler op de grond. Chişcă is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Windey verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bragança met de inworp. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo schiet op doel. Wutzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pinatel - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 1:1

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wutzel niet meer kan verder spelen.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żołopa met een harde bal richting middenveld. Sárosi kopt de bal weg. Windey rent richting de bal. Windey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bertoldo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Windey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flausino is nu in balbezit. Flausino haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 1:2

27e minuut.
Remelexo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Windey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flausino is nu in balbezit. Flausino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Windey probeert naar een medespeler te passen. Petrucio rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flausino. Flausino krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fontenelle rent richting de bal. Windey onderschept slim de pass. Windey probeert naar een medespeler te passen. Flausino is nu in balbezit. Flausino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Remelexo rent richting de bal. Windey met een sublieme pass. Hein met een sublieme pass. Flausino rent richting de bal. Flausino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinatel 80%, Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 20%.
Pinatel - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 1:2

47e minuut.
Hein rent richting de bal. Hein probeert naar een medespeler te passen. Sárosi rent richting de bal. Sárosi passt de bal zonder na te denken. Belcea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Coelho trapt de bal weg. Windey bereikt de bal nog maar net als eerste. Windey speelt de bal door. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 1:3

50e minuut.
Matogrosso geeft de bal voor. Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha geeft een lange en hoge pass. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bertoldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 1:4

66e minuut.
Petrucio passt de bal in één keer door. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha begaat een overtreding. Sárosi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sárosi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coelho bokst de bal weg.

72e minuut.
Coc rent richting de bal. Coc geeft een hoge lob. Flausino kopt de bal weg. Belcea is nu in balbezit. Belcea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Belcea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sárosi is nu in balbezit. Sárosi speelt de bal door. Windey rent richting de bal. Windey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Windey geeft een lange en hoge pass. Flausino heeft problemen om de bal te vangen. Petrucio probeert naar een medespeler te passen. Belcea rent richting de bal. Belcea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bertoldo met een sublieme pass. Windey probeert naar een medespeler te passen. Fontenelle heeft problemen om de bal te vangen. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino draait met de bal, schiet en ... Coelho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Żukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żukowski geeft de bal voor. Matogrosso is nu in balbezit. Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinatel 90%, Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 10%.
Pinatel - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 1:4