Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube de Futebol Capivaras Tomas SP
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


21e minuut.
Stelzer rent richting de bal. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Trevisan passt de bal met de wreef. Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Vercilo trapt de bal weg van het doel. Navarro kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabrobó de bal. Moraes rent richting de bal. Moraes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Futebol Capivaras - Tomas SP 0:1

33e minuut.
Pontin is nu in balbezit. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos passt de bal zonder na te denken. Righetto rent richting de bal. Righetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Trevisan speelt de bal door. Piazza probeert naar een medespeler te passen. Moraes is nu in balbezit. Moraes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube de Futebol Capivaras 57%, Tomas SP 43%.
Clube de Futebol Capivaras - Tomas SP 0:1

50e minuut.
Perneta is nu in balbezit. Moraes rent richting de bal. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes is nu in balbezit. Moraes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Stelzer onderschept slim de pass. Stelzer passt de bal met de wreef. Moraes rent richting de bal. Moraes haalt uit met een fantastische trap. Conrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

59e minuut.
Pontes met de inworp. Stelzer rent richting de bal. Stelzer speelt de bal door. Moraes is nu in balbezit. Moraes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa onderschept slim de pass. Rosa speelt de bal door. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Aleixo kopt de bal weg. Alencar is nu in balbezit. Alencar geeft een lange en hoge pass. Richter rent richting de bal. Richter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Crepaldi heeft problemen om de bal te vangen. Tchuco is nu in balbezit. Crepaldi begaat een overtreding. Crepaldi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Pontes met de inworp. Tchuco geeft een lange en hoge pass. Alencar heeft problemen om de bal te vangen. Righetto rent richting de bal. Righetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clube de Futebol Capivaras - Tomas SP 1:1

83e minuut.
Pontes passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crepaldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosa rent richting de bal. Rosa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Santos passt de bal met de wreef. Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Righetto rent richting de bal. Righetto schiet op doel. Camacho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Futebol Capivaras - Tomas SP 2:1

90e minuut.
Richter met een snelle inworp. Perneta rent richting de bal. Cabrobó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perneta raakt geblesseerd tijdens het duel. Perneta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube de Futebol Capivaras 55%, Tomas SP 45%.
Clube de Futebol Capivaras - Tomas SP 2:1