Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LosMoskitos Pinatel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Rossetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetti onderschept slim de pass. Rossetti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bertoldo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Morais rent richting de bal. Valdo verovert de bal door een tackle van achteren. Souto probeert naar een medespeler te passen. Rossetti rent richting de bal. Rossetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Pinatel 1:0

10e minuut.
Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotero passt de bal in één keer door. Dunga met een sublieme pass. Daar is Rossetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LosMoskitos - Pinatel 2:0

29e minuut.
Yamada kopt de bal weg. Klungelig pakt Bertoldo de bal. Bertoldo passt de bal in één keer door. Rossetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosMoskitos 41%, Pinatel 59%.
LosMoskitos - Pinatel 2:0

53e minuut.
Pescoço rent richting de bal. Petrucio is nu in balbezit. Pescoço verovert de bal door een tackle van achteren. Pescoço probeert naar een medespeler te passen. Souto geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Souto kopt de bal weg. Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontenelle. Fontenelle krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Remelexo passt de bal met de wreef. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila maakt een afschuwelijke overtreding. da Vila krijgt een gele kaart. Bragança raakt geblesseerd tijdens het duel. Remelexo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ligeirinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LosMoskitos 34%, Pinatel 66%.
LosMoskitos - Pinatel 2:0