Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube de Futebol Capivaras Cat Simulator 2015
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Klungelig pakt Raquete de bal. Tchuco is nu in balbezit. Tchuco probeert naar een medespeler te passen. Righetto rent richting de bal. Righetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Righetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Righetto is nu in balbezit. Righetto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Futebol Capivaras - Cat Simulator 2015 1:0

20e minuut.
Pontin rent richting de bal. Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi passt de bal met de wreef. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Cabrobó geeft een hoge lob. Inworp. Graffite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ragi rent richting de bal. Ragi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Conrado geeft een lange en hoge pass. Aleixo rent richting de bal. Pelágio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelágio krijgt een gele kaart. Aleixo raakt geblesseerd tijdens het duel. Aleixo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tchuco bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto is nu in balbezit. Righetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Futebol Capivaras - Cat Simulator 2015 2:0

39e minuut.
Graffite probeert naar een medespeler te passen. Simon is nu in balbezit. Conrado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ragi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube de Futebol Capivaras 63%, Cat Simulator 2015 37%.
Clube de Futebol Capivaras - Cat Simulator 2015 2:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rabanete trapt de bal weg. Pontin kopt de bal weg. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trevisan de bal. Ragi rent richting de bal. Ragi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Santos de bal. Simon rent richting de bal. Simon speelt de bal door. Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube de Futebol Capivaras - Cat Simulator 2015 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube de Futebol Capivaras 52%, Cat Simulator 2015 48%.
Clube de Futebol Capivaras - Cat Simulator 2015 2:1