Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.17
  • Stadion: HM Tur Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2737
HM Tur falcoesdourados
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Sobral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal in één keer door. Beltrão is nu in balbezit. Beltrão draait met de bal, schiet en ... Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HM Tur - falcoesdourados 1:0

13e minuut.
Vital speelt de bal door. Sampaio rent richting de bal. Sampaio speelt de bal door. Beltrão rent richting de bal. Beltrão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Maringá met een sublieme pass. Biro-Biro is nu in balbezit. Sampaio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sampaio krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sampaio is nu in balbezit. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins met een sublieme pass. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HM Tur 53%, falcoesdourados 47%.
HM Tur - falcoesdourados 1:0

50e minuut.
Pezinho trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabeira met een snelle inworp. Sobral is nu in balbezit. Sobral geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rabeira kan de bal niet met de borst controleren. Vital is nu in balbezit. Vital speelt de bal door. Beltrão is nu in balbezit. Beltrão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HM Tur - falcoesdourados 2:0

68e minuut.
Beltrão is nu in balbezit. Rabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Paulino onderschept slim de pass. Beltrão rent richting de bal. Beltrão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Beltrão rent richting de bal. Fávaro onderschept slim de pass. Fávaro geeft een hoge lob. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HM Tur - falcoesdourados 2:1

88e minuut.
Sampaio probeert naar een medespeler te passen. Maringá is nu in balbezit. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Beltrão rent richting de bal. Beltrão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HM Tur 47%, falcoesdourados 53%.
HM Tur - falcoesdourados 2:1