Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.17
  • Stadion: Pinatel Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1895
Pinatel TENYSPE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Almeida is nu in balbezit. Valdo onderschept slim de pass. Valdo speelt de bal door. Garrincha is nu in balbezit. Garrincha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Rivellino is nu in balbezit. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle rent richting de bal. Salsicha verovert de bal door een tackle van achteren. Salsicha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Felix speelt de bal door. Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucio geeft de bal voor. Braz rent richting de bal. Braz draait met de bal, schiet en ... Potro bokst de bal weg. Klungelig pakt Pardal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pinatel - TENYSPE 1:0

17e minuut.
Braz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém is nu in balbezit. Valdo verovert de bal door een tackle van achteren. Braz bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rivellino is nu in balbezit. Salsicha rent richting de bal. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha rent richting de bal. Salsicha draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Garrincha bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrincha passt de bal in één keer door. Valdo is nu in balbezit. Braz bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Paraiso rent richting de bal. Paraiso geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Remelexo de bal. Braz is nu in balbezit. Braz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha rent richting de bal. Met opzet legt Fontenelle zijn tegenspeler op de grond. Fontenelle krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Almeida is nu in balbezit. Almeida geeft een lange en hoge pass. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pinatel - TENYSPE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinatel 56%, TENYSPE 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinatel - TENYSPE 1:1

51e minuut.
Felix geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrincha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valdo is nu in balbezit. Valdo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém is nu in balbezit. Braz is nu in balbezit. Braz schiet op doel. Rosalém probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Garrincha met een snelle inworp. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha speelt de bal door. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Paraíba geeft een hoge lob. Bertoldo is nu in balbezit. Bertoldo geeft een lange en hoge pass. Paraíba kopt de bal weg. Klungelig pakt Felix de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Braz rent richting de bal. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz is nu in balbezit. Valdo rent richting de bal. Valdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paraiso geeft een hoge lob. Salsicha is nu in balbezit. Salvador tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salsicha raakt geblesseerd tijdens het duel. Almeida met een snel genomen vrije trap. Coelho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pinatel 40%, TENYSPE 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pinatel - TENYSPE 1:1