Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs LosMoskitos
4-4-2 M.Menezes Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 25.1
matig Schieten slecht
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Morais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárosi is nu in balbezit. Morais bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi verovert de bal door een tackle van achteren. Sárosi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Sárosi met een sublieme pass. Neves rent richting de bal. Flausino onderschept slim de pass. Flausino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Correa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cioffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffi geeft de bal voor. Klungelig pakt Correa de bal. Windey bereikt de bal nog maar net als eerste. Windey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Belcea met een snelle inworp. Coc rent richting de bal. Dunga is nu in balbezit. Coc onderschept slim de pass. Coc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pescoço bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino onderschept slim de pass. Flausino met een sublieme pass. Windey bereikt de bal nog maar net als eerste. Windey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - LosMoskitos 1:0

9e minuut.
Dunga speelt de bal door. Klungelig pakt Rossetti de bal. Flausino onderschept slim de pass. Windey bereikt de bal nog maar net als eerste. Windey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Żukowski rent richting de bal. Żukowski geeft de bal voor. da Vila is nu in balbezit. Belcea onderschept slim de pass. Belcea speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sárosi passt de bal met de wreef. Yamada probeert de bal aan de voet te houden. Belcea is nu in balbezit. Belcea geeft een lange en hoge pass. Windey springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sárosi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Windey heeft problemen om de bal te vangen. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea haalt uit met een fantastische trap. Ligeirinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Correa rent richting de bal. Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Correa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sárosi met de inworp. Flausino rent richting de bal. Flausino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Belcea probeert naar een medespeler te passen. Flausino is nu in balbezit. Flausino passt de bal in één keer door. Windey is nu in balbezit. Windey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Windey probeert naar een medespeler te passen. Flausino heeft problemen om de bal te vangen. Neves rent richting de bal. Flausino verovert de bal door een tackle van achteren. Flausino schiet op doel. Ligeirinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Cioffi geeft de bal voor. Klungelig pakt Neves de bal. Windey bereikt de bal nog maar net als eerste. Windey draait met de bal, schiet en ... Ligeirinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - LosMoskitos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 28%, LosMoskitos 72%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - LosMoskitos 2:0

47e minuut.
Correa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belcea met de inworp. Windey rent richting de bal. Windey geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cioffi is nu in balbezit. Cioffi geeft de bal voor. da Vila rent richting de bal. Belcea onderschept slim de pass. Belcea met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cioffi kan de bal niet met de borst controleren. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunga krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Wydro is nu in balbezit. Wydro geeft een hoge lob. Cioffi kopt de bal weg. Yamada is nu in balbezit. Yamada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Windey is nu in balbezit. Windey passt de bal in één keer door. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Morais geeft een hoge lob. Żukowski rent richting de bal. Żukowski geeft de bal voor. Morais controleert de bal met de borst. Cioffi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Correa geeft de bal voor. Inworp. Belcea met de inworp. Windey bereikt de bal nog maar net als eerste. Windey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea onderschept slim de pass. Belcea passt de bal met de wreef. Windey rent richting de bal. Windey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Souto is nu in balbezit. Cioffi rent richting de bal. Cioffi passt de bal met de wreef. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Windey geeft een lange en hoge pass. Sárosi met een sublieme pass. Flausino controleert de bal met de borst. Sárosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárosi haalt uit met een fantastische trap. Ligeirinho bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 25%, LosMoskitos 75%.
Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs - LosMoskitos 2:0