Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cat Simulator 2015 Pinatel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Remelexo verovert de bal door een tackle van achteren. Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Remelexo is nu in balbezit. Ragi onderschept slim de pass. Ragi draait met de bal, schiet en ... Coelho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Valdo is nu in balbezit. Valdo passt de bal met de wreef. Assunção is nu in balbezit. Braz bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Remelexo rent richting de bal. Ragi onderschept slim de pass. Ragi speelt de bal door. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cat Simulator 2015 45%, Pinatel 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cat Simulator 2015 - Pinatel 0:0

48e minuut.
Matogrosso geeft een hoge lob. Inworp. Graffite met de inworp. Ragi is nu in balbezit. Ragi geeft een lange en hoge pass. Coelho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bertoldo met een harde bal richting middenveld. Valdo kopt de bal weg. Pelágio probeert de bal aan de voet te houden. Braz is nu in balbezit. Braz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertoldo. Bertoldo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Remelexo probeert de bal met de borst te controleren. Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi passt de bal met de wreef. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cat Simulator 2015 52%, Pinatel 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cat Simulator 2015 - Pinatel 0:0