Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.17
  • Stadion: TENYSPE Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2748
TENYSPE Dinamo JF
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Paz met een sublieme pass. Daar is Rivellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitanga is nu in balbezit. Rivellino onderschept slim de pass. Rivellino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Paraíba rent richting de bal. Almeida rent richting de bal. Almeida met een sublieme pass. Salsicha is nu in balbezit. Salsicha geeft een hoge lob. Taddei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano probeert naar een medespeler te passen. Sales rent richting de bal. Sales schiet op doel. Felix kopt de bal weg. Potro bokst de bal weg.

19e minuut.
Salsicha speelt de bal door. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino speelt de bal door. Salsicha is nu in balbezit. Salsicha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pardal geeft de bal voor. Paz geeft de bal voor. Pitanga heeft problemen om de bal te vangen. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rosalém onderschept slim de pass. Rosalém passt de bal in één keer door. Rivellino rent richting de bal. Salsicha rent richting de bal. Salsicha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TENYSPE 52%, Dinamo JF 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TENYSPE - Dinamo JF 0:0

46e minuut.
Solano is nu in balbezit. Rivellino onderschept slim de pass. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Salsicha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TENYSPE - Dinamo JF 1:0

47e minuut.
Cerezo rent richting de bal. Cerezo geeft een hoge lob. Inworp. Paraíba met een snelle inworp. Pedrosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Falcão is nu in balbezit. Falcão geeft de bal voor. Daar is Pardal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sales is nu in balbezit. Sales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Solano onderschept slim de pass. Solano speelt de bal door. Felix bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales verovert de bal door een tackle van achteren. Sales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Paz passt de bal in één keer door. Rivellino heeft problemen om de bal te vangen. Salsicha rent richting de bal. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino schiet op doel. Taddei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ponce kan de bal niet met de borst controleren. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém probeert naar een medespeler te passen. Pedrosa rent richting de bal. Pedrosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Salsicha passt de bal zonder na te denken. Pitanga speelt de bal door. Rivellino rent richting de bal. Rivellino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TENYSPE - Dinamo JF 2:0

82e minuut.
Paraíba verovert de bal door een tackle van achteren. Paraíba geeft een hoge lob. Paz kopt de bal weg. Rivellino is nu in balbezit. Rivellino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Japinha passt de bal in één keer door. Rosalém met een sublieme pass. Almeida is nu in balbezit. Almeida geeft een hoge lob. Rivellino springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano is nu in balbezit. Sales rent richting de bal. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TENYSPE 39%, Dinamo JF 61%.
TENYSPE - Dinamo JF 2:0