Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
falcoesdourados Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs
Normal Tactiek 4-4-2 M.Menezes
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 40
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Martins is nu in balbezit. Cioffi met een sublieme pass. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:1

5e minuut.
Windey passt de bal in één keer door. Flausino is nu in balbezit. Flausino passt de bal zonder na te denken. Chişcă rent richting de bal. Chişcă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sárosi rent richting de bal. Rabeira begaat een overtreding. Sárosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Hajdarović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Maringá speelt de bal door. Inworp. Windey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flausino is nu in balbezit. Flausino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cioffi rent richting de bal. Cioffi passt de bal zonder na te denken. Windey speelt de bal door. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino draait met de bal, schiet en ... Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sabiá passt de bal zonder na te denken. Flausino rent richting de bal. Flausino speelt de bal door. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:2

33e minuut.
Belcea met een sublieme pass. Cioffi speelt de bal door. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:3

36e minuut.
Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea passt de bal met de wreef. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea geeft een lange en hoge pass. Daar is Flausino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cioffi geeft een hoge lob. Belcea probeert de bal aan de voet te houden. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă haalt uit met een fantastische trap. Freitas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falcoesdourados 83%, Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 17%.
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:4

51e minuut.
Cioffi passt de bal in één keer door. Sárosi probeert naar een medespeler te passen. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Fortes rent richting de bal. Belcea onderschept slim de pass. Fávaro is nu in balbezit. Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belcea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Belcea met een sublieme pass. Windey rent richting de bal. Windey met een sublieme pass. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:5

63e minuut.
Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă passt de bal zonder na te denken. Flausino bereikt de bal nog maar net als eerste. Flausino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcă probeert naar een medespeler te passen. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chişcă controleert de bal met de borst. Chişcă passt de bal zonder na te denken. Flausino is nu in balbezit. Flausino schiet op doel. Sabiá probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:6

76e minuut.
Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea geeft een hoge lob. Daar is Sabiá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flausino rent richting de bal. Flausino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sárosi kopt de bal weg. Fortes is nu in balbezit. Belcea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Belcea krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Cioffi passt de bal in één keer door. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chişcă krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Flausino rent richting de bal. Flausino passt de bal in één keer door. Chişcă is nu in balbezit. Chişcă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:7

88e minuut.
Żukowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rabeira de bal. Belcea met een sublieme pass. Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sabiá probeert naar een medespeler te passen. Fávaro heeft problemen om de bal te vangen. Belcea met een sublieme pass. Chişcă rent richting de bal. Chişcă haalt uit met een fantastische trap. Freitas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falcoesdourados 83%, Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 17%.
falcoesdourados - Gᴏʟᴅᴇɴ Bᴏʏs 0:8