Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CR Vasco da Gama 1898 Pinatel
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Polenta heeft problemen om de bal te vangen. Polenta geeft de bal voor. Petrucio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Braz kopt de bal weg. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmara bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garrincha neemt de hoekschop. Patropi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Petrucio met een sublieme pass. Garrincha rent richting de bal. Garrincha passt de bal met de wreef. Valdo rent richting de bal. Valdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Valdo is nu in balbezit. Valdo passt de bal met de wreef. Garrincha met een sublieme pass. Braz bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - Pinatel 0:1

35e minuut.
Braz is nu in balbezit. Polenta rent richting de bal. Braz onderschept slim de pass. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Petrucio met een sublieme pass. Bragança speelt de bal door. Valdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Braz is nu in balbezit. Braz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CR Vasco da Gama 1898 - Pinatel 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Vasco da Gama 1898 67%, Pinatel 33%.
CR Vasco da Gama 1898 - Pinatel 0:2

53e minuut.
Salvador geeft de bal voor. Sales is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Braz. Braz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Matogrosso geeft een hoge lob. Inworp. Cavalieri met een snelle inworp. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CR Vasco da Gama 1898 47%, Pinatel 53%.
CR Vasco da Gama 1898 - Pinatel 0:2