Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
falcoesdourados Los Caracoquesos
Normal Tactiek Experiment Gamma
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 36
poor Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski passt de bal in één keer door. Galdino rent richting de bal. Galdino haalt uit met een fantastische trap. Freitas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Galdino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:1

3e minuut.
Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski is nu in balbezit. Galdino is nu in balbezit. Galdino draait met de bal, schiet en ... Freitas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:2

6e minuut.
Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes geeft een lange en hoge pass. Rabeira rent richting de bal. Galdino verovert de bal door een tackle van achteren. Galdino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:3

8e minuut.
Branquinho rent richting de bal. Branquinho geeft een lange en hoge pass. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino haalt uit met een fantastische trap. Freitas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:4

12e minuut.
Rabeira heeft problemen om de bal te vangen. Branquinho is nu in balbezit. Sobral rent richting de bal. Branquinho onderschept slim de pass. Branquinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes verovert de bal door een tackle van achteren. Glesnes probeert naar een medespeler te passen. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino schiet op doel. Freitas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Glesnes neemt de hoekschop. Galdino springt en kopt de bal. Freitas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:5

15e minuut.
Inworp. Grilo met een snelle inworp. Glesnes geeft de bal voor. Galdino maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:6

17e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:7

23e minuut.
Klungelig pakt Rabeira de bal. Hortêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hortêncio passt de bal met de wreef. Galdino bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Midzior komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Myśliszewski probeert de bal met de borst te controleren. Martins geeft een lange en hoge pass. Hortêncio met een sublieme pass. Branquinho heeft problemen om de bal te vangen. Branquinho geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hortêncio met een sublieme pass. Myśliszewski rent richting de bal. Myśliszewski probeert naar een medespeler te passen. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:8

40e minuut.
Piva is nu in balbezit. Myśliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Myśliszewski passt de bal in één keer door. Midzior rent richting de bal. Midzior schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falcoesdourados 73%, Los Caracoquesos 27%.
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:8

49e minuut.
Karlık geeft de bal voor. Inworp. Sobral met de inworp. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Maringá geeft een hoge lob. Alkorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkorta geeft de bal voor. Midzior is nu in balbezit. Midzior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fávaro kopt de bal weg. Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski speelt de bal door. Midzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:9

72e minuut.
Rabeira is nu in balbezit. Myśliszewski onderschept slim de pass. Hortêncio rent richting de bal. Midzior rent richting de bal. Midzior schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:10

73e minuut.
Branquinho geeft de bal voor. Sabiá rent richting de bal. Midzior verovert de bal door een tackle van achteren. Midzior haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:11

78e minuut.
Piva rent richting de bal. Hortêncio verovert de bal door een tackle van achteren. Hortêncio speelt de bal door. Daar is Branquinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branquinho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes geeft een lange en hoge pass. Fávaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Midzior verovert de bal door een tackle van achteren. Midzior haalt uit met een fantastische trap. Freitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:12

86e minuut.
Myśliszewski is nu in balbezit. Myśliszewski passt de bal in één keer door. Sabiá controleert de bal met de borst. Midzior rent richting de bal. Midzior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: falcoesdourados 73%, Los Caracoquesos 27%.
falcoesdourados - Los Caracoquesos 0:12