Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: SekitaFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1441
SekitaFC vinezero13
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaquias geeft een hoge lob. Inworp. Ferreti met een snelle inworp. Aguiar geeft een hoge lob. Moreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Batatinha kopt de bal weg. Batatinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Simão bereikt de bal nog maar net als eerste. Simão draait met de bal, schiet en ... Lara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SekitaFC - vinezero13 0:1

7e minuut.
Doeltrap. Lara trapt de bal weg. Perebento kopt de bal weg. Mattos rent richting de bal. Mattos haalt uit met een fantastische trap. Moreira bokst de bal weg.

22e minuut.
Potiguar rent richting de bal. Potiguar passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Padilha onderschept slim de pass. Padilha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capixaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petrucio rent richting de bal. Petrucio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SekitaFC 46%, vinezero13 54%.
SekitaFC - vinezero13 0:1

63e minuut.
Samarone rent richting de bal. Samarone passt de bal zonder na te denken. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz haalt uit met een fantastische trap. Lara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ferreti met de inworp. Padilha rent richting de bal. Padilha passt de bal in één keer door. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SekitaFC - vinezero13 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SekitaFC 36%, vinezero13 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SekitaFC - vinezero13 1:1