Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: Valigol Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1352
Valigol vinezero13
Sweep Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 18.1
matig Schieten slecht
solide Passen zwak
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Melegatti onderschept slim de pass. Melegatti speelt de bal door. Kończewski is nu in balbezit. Melegatti rent richting de bal. Melegatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - vinezero13 1:0

5e minuut.
Malaquias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kończewski met de inworp. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Bodrožić heeft problemen om de bal te vangen. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti passt de bal in één keer door. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Moreira trapt de bal weg van het doel. Potiguar is nu in balbezit. Bodrožić verovert de bal door een tackle van achteren. Bodrožić geeft een hoge lob. Moreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Simão rent richting de bal. Pepino onderschept slim de pass. Pepino geeft een lange en hoge pass. Melegatti rent richting de bal. Melegatti schiet op doel. Moreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Bodrožić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić draait met de bal, schiet en ... Melegatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kończewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pinto de bal. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - vinezero13 2:0

30e minuut.
Bodrožić is nu in balbezit. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić is nu in balbezit. Melegatti rent richting de bal. Melegatti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - vinezero13 3:0

33e minuut.
Capixaba passt de bal in één keer door. Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguar probeert naar een medespeler te passen. Samarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarone geeft de bal voor. Shogun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shogun speelt de bal door. Potiguar kopt de bal weg. Samarone rent richting de bal. Samarone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valigol 44%, vinezero13 56%.
Valigol - vinezero13 3:0

52e minuut.
Inworp. Samarone met een snelle inworp. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Simão onderschept slim de pass. Simão haalt uit met een fantastische trap. Shogun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić onderschept slim de pass. Bodrožić met een sublieme pass. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - vinezero13 4:0

58e minuut.
Samarone speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Kończewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbieri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barbieri met een snel genomen vrije trap. Gutiérrez probeert de bal met de borst te controleren. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Capixaba kopt de bal weg. Pepino rent richting de bal. Pepino geeft een hoge lob. Melegatti rent richting de bal. Melegatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba geeft een lange en hoge pass. Noble is nu in balbezit. Noble geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Noble met de inworp. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble probeert naar een medespeler te passen. Bodrožić is nu in balbezit. Bodrožić schiet op doel. Moreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pinto de bal. Melegatti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - vinezero13 5:0

67e minuut.
Noble verovert de bal door een tackle van achteren. Noble geeft de bal voor. Klungelig pakt Pinto de bal. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti haalt uit met een fantastische trap. Moreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melegatti rent richting de bal. Melegatti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Noble is nu in balbezit. Noble geeft een lange en hoge pass. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - vinezero13 6:0

78e minuut.
Bodrožić is nu in balbezit. Bodrožić passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Melegatti onderschept slim de pass. Melegatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - vinezero13 7:0

83e minuut.
Giorio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Samarone met de inworp. Simão rent richting de bal. Simão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - vinezero13 7:1

87e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Pedersen verovert de bal door een tackle van achteren. Pedersen geeft de bal voor. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti schiet op doel. Moreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melegatti is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Malaquias met een harde bal richting middenveld. Gutiérrez kopt de bal weg. Capixaba heeft problemen om de bal te vangen. Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - vinezero13 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valigol 42%, vinezero13 58%.
Valigol - vinezero13 8:1