Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: TimaooOo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2790
TimaooOo CRR E.C
Normal Tactiek Sentou Bonito!
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 25.4
slecht Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaçava geeft een lange en hoge pass. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - CRR E.C 0:1

6e minuut.
Alexandrino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raminho rent richting de bal. Raminho probeert naar een medespeler te passen. Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaçava schiet op doel. Lazzarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Raminho kopt de bal weg. Pilich is nu in balbezit. Pilich passt de bal in één keer door. Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaçava draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - CRR E.C 0:2

17e minuut.
Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piaçava de bal. Piaçava haalt uit met een fantastische trap. Lazzarini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Baier is nu in balbezit. Barcelos onderschept slim de pass. Barcelos speelt de bal door. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - CRR E.C 0:3

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lazzarini niet meer kan verder spelen. Figueroa komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Baier probeert naar een medespeler te passen. Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Russo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Russo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Piaçava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pilich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piaçava is nu in balbezit. Piaçava draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Galvão met een snelle inworp. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal met de wreef. Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaçava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - CRR E.C 0:4

41e minuut.
Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho rent richting de bal. Goulart onderschept slim de pass. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaooOo 65%, CRR E.C 35%.
TimaooOo - CRR E.C 0:4

52e minuut.
Alexandrino rent richting de bal. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho passt de bal zonder na te denken. Pilich rent richting de bal. Pilich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - CRR E.C 0:5

66e minuut.
Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmelo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galvão de bal. Pilich is nu in balbezit. Pilich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho passt de bal zonder na te denken. Carmelo rent richting de bal. Pilich onderschept slim de pass. Pilich schiet op doel. Figueroa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Goulart rent richting de bal. Raminho verovert de bal door een tackle van achteren. Raminho passt de bal met de wreef. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TimaooOo - CRR E.C 0:6

74e minuut.
Rios is nu in balbezit. Pilich is nu in balbezit. Rios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rios krijgt een gele kaart. Pilich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilich met een snel genomen vrije trap. Piaçava is nu in balbezit. Piaçava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Passos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pilich is nu in balbezit. Goulart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich onderschept slim de pass. Pilich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TimaooOo 57%, CRR E.C 43%.
TimaooOo - CRR E.C 0:6