Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: los alfa Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1020
los alfa Luton Hudderfield
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 25.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumagalli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carmona. Carmona krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal in één keer door. Alvim is nu in balbezit. Mossoró verovert de bal door een tackle van achteren. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. Pitanga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. Pitanga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

29e minuut.
Prado speelt de bal door. Mossoró rent richting de bal. Alvim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mossoró raakt geblesseerd tijdens het duel. Prado neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Robben bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben probeert naar een medespeler te passen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... Pitanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los alfa - Luton Hudderfield 1:0

35e minuut.
Inworp. Castro met de inworp. Sabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão verovert de bal door een tackle van achteren. Gusmão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Gusmão speelt de bal door. Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Picles speelt de bal door. Antunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Prado kopt de bal weg. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró onderschept slim de pass. Mossoró draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los alfa 45%, Luton Hudderfield 55%.
los alfa - Luton Hudderfield 1:0

64e minuut.
Carmona speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal in één keer door. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los alfa 54%, Luton Hudderfield 46%.
los alfa - Luton Hudderfield 1:0