Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC | Rodinei Romelandia F.C
424 Tactiek 352 teste
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Novas geeft een hoge lob. Chía rent richting de bal. Chía geeft een hoge lob. Dahlem rent richting de bal. Dahlem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC | Rodinei - Romelandia F.C 0:1

20e minuut.
Inworp. Quintanilha met de inworp. Trofast rent richting de bal. da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha schiet op doel. Spitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Trofast rent richting de bal. Lippi onderschept slim de pass. Lippi met een sublieme pass. da Cunha rent richting de bal. da Cunha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Incera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Souza de bal. Chía rent richting de bal. Chía schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brito de bal onder controle te krijgen. Pirueta bokst de bal weg.

40e minuut.
Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Chía is nu in balbezit. Chía geeft een lange en hoge pass. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC | Rodinei 50%, Romelandia F.C 50%.
SC | Rodinei - Romelandia F.C 0:1

58e minuut.
Brito rent richting de bal. Brito speelt de bal door. Quintanilha speelt de bal door. Ceará is nu in balbezit. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Chía verovert de bal door een tackle van achteren. Séne bereikt de bal nog maar net als eerste. Chía rent richting de bal. Chía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Aquino is nu in balbezit. Beletti onderschept slim de pass. Beletti geeft een lange en hoge pass. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC | Rodinei 75%, Romelandia F.C 25%.
SC | Rodinei - Romelandia F.C 0:1