Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinezero13 Dinamo Brasil
Normal Tactiek db1
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.7 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Tingshu passt de bal in één keer door. Akyürek is nu in balbezit. Tingshu met een sublieme pass. Ward is nu in balbezit. Ward draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Simão onderschept slim de pass. Simão geeft een lange en hoge pass. Babastro geeft de bal voor. Ward rent richting de bal. Ward haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Capixaba heeft problemen om de bal te vangen. Malaquias bereikt de bal nog maar net als eerste. Tingshu verovert de bal door een tackle van achteren. Coyette rent richting de bal. Coyette haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Dinamo Brasil 0:1

21e minuut.
Daar is Coyette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tingshu is nu in balbezit. Tingshu met een sublieme pass. Coyette is nu in balbezit. Coyette schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moreira trapt de bal weg van het doel. Navas kopt de bal weg. Coyette is nu in balbezit. Coyette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Dinamo Brasil 0:2

26e minuut.
Klungelig pakt Akyürek de bal. Tingshu rent richting de bal. Tingshu speelt de bal door. Coyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyette draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Arustamyan geeft een hoge lob. Pinto kopt de bal weg. Saraiva probeert de bal met de borst te controleren. Tingshu rent richting de bal. Tingshu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Estronaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Estronaut passt de bal in één keer door. Ward geeft een lange en hoge pass. Tingshu is nu in balbezit. Tingshu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Dinamo Brasil 0:3

41e minuut.
Akyürek passt de bal in één keer door. Ward rent richting de bal. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward onderschept slim de pass. Ward haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Dinamo Brasil 0:4

45e minuut.
Inworp. Nəzərov komt het veld opgelopen. Kightley komt het veld opgelopen. Beitar komt het veld opgelopen. Navas met de inworp. Akyürek geeft een lange en hoge pass. Moreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kightley is nu in balbezit. Kightley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Dinamo Brasil 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinezero13 77%, Dinamo Brasil 23%.
vinezero13 - Dinamo Brasil 0:5

52e minuut.
Estronaut geeft de bal voor. Daar is Kightley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzərov rent richting de bal. Kightley rent richting de bal. Kightley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Malaquias kopt de bal weg. Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyürek probeert naar een medespeler te passen. Kightley rent richting de bal. Kightley schiet op doel. Moreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Dinamo Brasil 0:6

55e minuut.
Malaquias geeft de bal voor. Estronaut is nu in balbezit. Estronaut speelt de bal door. Kightley bereikt de bal nog maar net als eerste. Kightley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Petrucio is nu in balbezit. Inworp. Petrucio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simão is nu in balbezit. Simão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Nəzərov speelt de bal door. Estronaut probeert naar een medespeler te passen. Kightley is nu in balbezit. Kightley schiet op doel. Moreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinezero13 - Dinamo Brasil 0:7

83e minuut.
Inworp. Navas met een snelle inworp. Pinto is nu in balbezit. Akyürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyürek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Beitar is nu in balbezit. Beitar probeert naar een medespeler te passen. Kightley is nu in balbezit. Kightley schiet op doel. Moreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinezero13 75%, Dinamo Brasil 25%.
vinezero13 - Dinamo Brasil 0:7