Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luton Hudderfield TimaooOo
442 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 33.5
zwak Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Valpas schiet op doel. Polanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rainov rent richting de bal. Rainov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Patola onderschept slim de pass. Patola geeft de bal voor. Xinyu rent richting de bal. Rainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - TimaooOo 0:1

26e minuut.
Phillip trapt de bal weg. Rainov kopt de bal weg. Alvim heeft problemen om de bal te vangen. Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov geeft een lange en hoge pass. Valpas heeft problemen om de bal te vangen. Xinyu rent richting de bal. Xinyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Xinyu is nu in balbezit. Xinyu passt de bal zonder na te denken. Rainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov draait met de bal, schiet en ... Pitanga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - TimaooOo 0:2

34e minuut.
Koost rent richting de bal. Koost geeft een hoge lob. Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov is nu in balbezit. Rainov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova verovert de bal door een tackle van achteren. Jova passt de bal met de wreef. Maranhão is nu in balbezit. Maranhão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luton Hudderfield 58%, TimaooOo 42%.
Luton Hudderfield - TimaooOo 0:2

46e minuut.
Patola met een sublieme pass. Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova passt de bal zonder na te denken. Koost bereikt de bal nog maar net als eerste. Koost haalt uit met een fantastische trap. Pitanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Patola verovert de bal door een tackle van achteren. Patola geeft een lange en hoge pass. Alvim rent richting de bal. Xinyu rent richting de bal. Xinyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marreco onderschept slim de pass. Marreco passt de bal zonder na te denken. Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Hałaczkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Koost geeft een lange en hoge pass. Valpas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antunes. Antunes krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco is nu in balbezit. Gusmão rent richting de bal. Marreco rent richting de bal. Marreco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Hudderfield - TimaooOo 1:2

83e minuut.
Maranhão passt de bal met de wreef. Marreco speelt de bal door. Gusmão is nu in balbezit. Gusmão haalt uit met een fantastische trap. Keldysh probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Maranhão rent richting de bal. Maranhão geeft een hoge lob. Plutão probeert de bal met de borst te controleren. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luton Hudderfield 55%, TimaooOo 45%.
Luton Hudderfield - TimaooOo 1:2