Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRR E.C los alfa
Sentou Bonito! Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
26 gemiddelde waardering 21
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Alexandrino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fumagalli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prado is nu in balbezit. Prado geeft de bal voor. Pinedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ponteiro rent richting de bal. Raminho onderschept slim de pass. Raminho passt de bal zonder na te denken. Pilich is nu in balbezit. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Prado onderschept slim de pass. Alexandrino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Prado kan niet meer verder spelen. Del Prate komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Doeltrap. Pinedo met een harde bal richting middenveld. Raminho kopt de bal weg. Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Piaçava schiet op doel. Atala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Galvão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos geeft een hoge lob. Pilich rent richting de bal. Pilich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Robben onderschept slim de pass. Robben probeert naar een medespeler te passen. Pilich is nu in balbezit. Pilich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - los alfa 1:0

41e minuut.
Batatais met een snelle inworp. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos met een sublieme pass. Pilich is nu in balbezit. Pilich haalt uit met een fantastische trap. Atala bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRR E.C 33%, los alfa 67%.
CRR E.C - los alfa 1:0

62e minuut.
Batatais verovert de bal door een tackle van achteren. Raminho bereikt de bal nog maar net als eerste. Raminho probeert naar een medespeler te passen. Pilich is nu in balbezit. Pilich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CRR E.C - los alfa 2:0

83e minuut.
Del Prate met een sublieme pass. Pipoca rent richting de bal. Pipoca geeft een lange en hoge pass. Del Prate bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Prate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRR E.C 38%, los alfa 62%.
CRR E.C - los alfa 2:0