Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.18
  • Stadion: Valigol Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3030
Valigol Romelandia F.C
Sweep Tactiek 352 teste
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 21.6
matig Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Noble geeft een hoge lob. Bodrožić kopt de bal weg. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti haalt uit met een fantastische trap. Spitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Romelandia F.C 1:0

5e minuut.
Trofast heeft problemen om de bal te vangen. Bodrožić rent richting de bal. Bodrožić geeft een lange en hoge pass. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bodrožić verovert de bal door een tackle van achteren. Bodrožić met een sublieme pass. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Romelandia F.C 2:0

11e minuut.
Bas geeft een hoge lob. Novas rent richting de bal. Novas geeft een hoge lob. Melegatti heeft problemen om de bal te vangen. Melegatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Aquino geeft een hoge lob. Toàn Thắng kopt de bal weg. Klungelig pakt Gajdzik de bal. Dahlem rent richting de bal. Dahlem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Romelandia F.C 2:1

26e minuut.
Kończewski onderschept slim de pass. Kończewski probeert naar een medespeler te passen. Bodrožić is nu in balbezit. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Romelandia F.C 3:1

31e minuut.
Samarone passt de bal in één keer door. Bodrožić is nu in balbezit. Bodrožić probeert naar een medespeler te passen. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti schiet op doel. Spitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Novas kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kończewski met een snelle inworp. Noble geeft een hoge lob. Melegatti krijgt zijn hoofd ertegen. Spitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Melegatti is nu in balbezit. Bodrožić rent richting de bal. Melegatti rent richting de bal. Daar is Melegatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melegatti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Melegatti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Romelandia F.C 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valigol 45%, Romelandia F.C 55%.
Valigol - Romelandia F.C 4:1

46e minuut.
Kończewski met een snelle inworp. Melegatti probeert de bal met de borst te controleren. Séne bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti verovert de bal door een tackle van achteren. Melegatti passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Noble probeert naar een medespeler te passen. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski passt de bal zonder na te denken. Melegatti rent richting de bal. Melegatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Séne passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aquino de bal. Melegatti met een sublieme pass. Bodrožić rent richting de bal. Bodrožić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Romelandia F.C 5:1

54e minuut.
Dahlem passt de bal zonder na te denken. Melegatti is nu in balbezit. Melegatti speelt de bal door. Bodrožić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrožić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Romelandia F.C 6:1

69e minuut.
Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble probeert naar een medespeler te passen. Melegatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Melegatti draait met de bal, schiet en ... Spitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Romelandia F.C 7:1

75e minuut.
Kończewski kopt de bal weg. Daar is Prtilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melegatti rent richting de bal. Melegatti draait met de bal, schiet en ... Spitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valigol - Romelandia F.C 8:1

89e minuut.
Noble onderschept slim de pass. Noble geeft een hoge lob. Kończewski kopt de bal weg. Melegatti rent richting de bal. Melegatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valigol 46%, Romelandia F.C 54%.
Valigol - Romelandia F.C 8:1