Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC | Rodinei TimaooOo
424 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 34.1
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Koost is nu in balbezit. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koost onderschept slim de pass. Koost haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rainov de bal onder controle te krijgen. Pirueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xinyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Paquetá met de inworp. Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Möykkymäki. Möykkymäki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Reis rent richting de bal. Xinyu verovert de bal door een tackle van achteren. Rainov rent richting de bal. Rainov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Paquetá bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquetá geeft een lange en hoge pass. Beletti kopt de bal weg. Rainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov haalt uit met een fantastische trap. Pirueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC | Rodinei - TimaooOo 0:1

17e minuut.
Rainov rent richting de bal. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov onderschept slim de pass. Rainov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC | Rodinei - TimaooOo 0:2

20e minuut.
Jova verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova onderschept slim de pass. Jova geeft een hoge lob. Xinyu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pirueta bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Patola de bal. Souza rent richting de bal. Patola verovert de bal door een tackle van achteren. Xinyu heeft problemen om de bal te vangen. Xinyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Neto geeft een hoge lob. Koost bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov geeft een lange en hoge pass. Xinyu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valpas zal de hoekschop nemen. Koost kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koost rent richting de bal. Koost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rainov geeft een lange en hoge pass. Daar is Koost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koost passt de bal zonder na te denken. Xinyu is nu in balbezit. Xinyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu passt de bal in één keer door. Beletti rent richting de bal. Koost verovert de bal door een tackle van achteren. Koost geeft de bal voor. Pirueta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xinyu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valpas neemt de hoekschop. Klungelig pakt Brito de bal. Xinyu is nu in balbezit. Xinyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC | Rodinei - TimaooOo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC | Rodinei 66%, TimaooOo 34%.
SC | Rodinei - TimaooOo 0:3

55e minuut.
Souza speelt de bal door. Neto rent richting de bal. Neto probeert naar een medespeler te passen. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Klungelig pakt Souza de bal. Rainov rent richting de bal. Rainov speelt de bal door. Xinyu rent richting de bal. Xinyu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brito onderschept slim de pass. Daar is Koost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koost geeft de bal voor. Xinyu rent richting de bal. Xinyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC | Rodinei - TimaooOo 0:4

80e minuut.
Ceará passt de bal in één keer door. Neto is nu in balbezit. Neto geeft de bal voor. Lippi rent richting de bal. Lippi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC | Rodinei 53%, TimaooOo 47%.
SC | Rodinei - TimaooOo 0:4