Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romelandia F.C vinezero13
352 teste Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Samarone is nu in balbezit. Toàn Thắng rent richting de bal. Toàn Thắng passt de bal in één keer door. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Petrucio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino onderschept slim de pass. Aquino probeert naar een medespeler te passen. Simão is nu in balbezit. Simão haalt uit met een fantastische trap. Spitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Daar is Simão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trofast rent richting de bal. Trofast passt de bal in één keer door. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Samarone kopt de bal weg. Novas rent richting de bal. Novas geeft een hoge lob. Toàn Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn Thắng geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Malaquias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aquino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Séne is nu in balbezit. Séne geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Potiguar rent richting de bal. Séne verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capixaba. Capixaba krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Malaquias probeert naar een medespeler te passen. Saraiva rent richting de bal. Saraiva geeft een lange en hoge pass. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 42%, vinezero13 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Romelandia F.C - vinezero13 0:0

46e minuut.
Samarone met een sublieme pass. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Simão rent richting de bal. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - vinezero13 0:1

49e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Inworp. Toàn Thắng met een snelle inworp. Chía kan de bal niet met de borst controleren. Chía haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Darcy rent richting de bal. Darcy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petrucio met de inworp. Simão geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Potiguar rent richting de bal. Incera onderschept slim de pass. Incera passt de bal in één keer door. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Munhoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - vinezero13 0:2

61e minuut.
Samarone passt de bal in één keer door. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chía onderschept slim de pass. Chía haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pinto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Trofast probeert naar een medespeler te passen. Aquino is nu in balbezit. Aquino passt de bal met de wreef. Dahlem is nu in balbezit. Dahlem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Capixaba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Callé komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Petrucio kopt de bal weg. Prtilo kan de bal niet met de borst controleren. Munhoz verovert de bal door een tackle van achteren. Munhoz haalt uit met een fantastische trap. Spitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - vinezero13 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 37%, vinezero13 63%.
Romelandia F.C - vinezero13 0:3