Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC | Rodinei CRR E.C
424 Tactiek Sentou Bonito!
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Souza rent richting de bal. Alexandrino is nu in balbezit. Alexandrino passt de bal in één keer door. Pilich rent richting de bal. Pilich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pilich verovert de bal door een tackle van achteren. Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich onderschept slim de pass. Pilich schiet op doel. Pirueta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yamada is nu in balbezit. Pilich onderschept slim de pass. Pilich passt de bal in één keer door. Galvão rent richting de bal. Galvão geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Raminho met een sublieme pass. Barcelos rent richting de bal. Barcelos passt de bal in één keer door. Pilich rent richting de bal. Pilich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC | Rodinei - CRR E.C 0:1

32e minuut.
Souza geeft een lange en hoge pass. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă geeft de bal voor. Pilich rent richting de bal. Pilich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC | Rodinei 55%, CRR E.C 45%.
SC | Rodinei - CRR E.C 0:1

52e minuut.
Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza onderschept slim de pass. Souza passt de bal in één keer door. Pilich is nu in balbezit. Pilich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC | Rodinei - CRR E.C 0:2

55e minuut.
Pirueta trapt de bal weg. Galvão kopt de bal weg. Yamada heeft problemen om de bal te vangen. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Perebento onderschept slim de pass. Perebento geeft een lange en hoge pass. Pilich kopt de bal weg. Piaçava is nu in balbezit. Piaçava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Raminho speelt de bal door. Pilich rent richting de bal. Pilich passt de bal in één keer door. Piaçava rent richting de bal. Piaçava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Galvão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos passt de bal zonder na te denken. Daar is Raminho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raminho geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SC | Rodinei - CRR E.C 0:3

69e minuut.
Neto met een snelle inworp. Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza met een sublieme pass. Pilich is nu in balbezit. Pilich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Beletti geeft een lange en hoge pass. Alexandrino is nu in balbezit. Alexandrino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pilich de bal. Pilich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC | Rodinei - CRR E.C 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC | Rodinei 70%, CRR E.C 30%.
SC | Rodinei - CRR E.C 0:4