Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
InterCity Luton Hudderfield
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 26
poor Schieten weak
weak Passen average
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Poioco kopt de bal weg. Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Picles passt de bal zonder na te denken. Marreco is nu in balbezit. Marreco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picles bereikt de bal nog maar net als eerste. Picles passt de bal met de wreef. Penha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Panine trapt de bal weg van het doel. Oponente kopt de bal weg. Jamelli is nu in balbezit. Jamelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Maranhão is nu in balbezit. Maranhão met een sublieme pass. Marreco heeft problemen om de bal te vangen. Marreco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Luton Hudderfield 0:1

28e minuut.
Panine probeert naar een medespeler te passen. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará passt de bal met de wreef. Francelino rent richting de bal. Francelino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
InterCity - Luton Hudderfield 1:1

34e minuut.
Jamelli rent richting de bal. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Jamelli rent richting de bal. Jamelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
InterCity - Luton Hudderfield 2:1

36e minuut.
Penha kan de bal niet met de borst controleren. Jamelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Penha. Penha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterCity 67%, Luton Hudderfield 33%.
InterCity - Luton Hudderfield 2:1

50e minuut.
Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom geeft een lange en hoge pass. Linhares kopt de bal weg. Maranhão is nu in balbezit. Maranhão geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Marreco draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Borba de bal. Marreco is nu in balbezit. Marreco schiet op doel. Panine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Oponente geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antunes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gusmão geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
InterCity - Luton Hudderfield 2:2

77e minuut.
Graffite rent richting de bal. Marreco onderschept slim de pass. Lemos rent richting de bal. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterCity 73%, Luton Hudderfield 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
InterCity - Luton Hudderfield 2:2