Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romelandia F.C los alfa
352 teste Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Dahlem rent richting de bal. Dahlem speelt de bal door. Saldanha rent richting de bal. Chía rent richting de bal. Chía draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Barros onderschept slim de pass. Dahlem rent richting de bal. Daar is Dahlem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlem haalt uit met een fantastische trap. Guedes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - los alfa 1:0

16e minuut.
Toàn Thắng geeft de bal voor. Sabino heeft problemen om de bal te vangen. Dahlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlem draait met de bal, schiet en ... Guedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - los alfa 2:0

25e minuut.
Robben speelt de bal door. Toàn Thắng is nu in balbezit. Toàn Thắng probeert naar een medespeler te passen. Dahlem rent richting de bal. Dahlem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - los alfa 3:0

31e minuut.
Pezzi met een sublieme pass. Fumagalli rent richting de bal. Barros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fumagalli raakt geblesseerd tijdens het duel. Pezzi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 26%, los alfa 74%.
Romelandia F.C - los alfa 3:0

48e minuut.
Guedes trapt de bal weg van het doel. Trofast rent richting de bal. Trofast probeert naar een medespeler te passen. Chía bereikt de bal nog maar net als eerste. Chía draait met de bal, schiet en ... Guedes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Fumagalli kopt de bal weg. Incera is nu in balbezit. Pezzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pezzi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ponteiro geeft een hoge lob. Fumagalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros begaat een overtreding. Barros krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Castro speelt de bal door. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró onderschept slim de pass. Mossoró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Romelandia F.C - los alfa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romelandia F.C 39%, los alfa 61%.
Romelandia F.C - los alfa 3:1