Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arthur Sarkis Hawaii
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 34.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Tomazzi rent richting de bal. Tomazzi passt de bal in één keer door. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:1

5e minuut.
Mancini is nu in balbezit. Alves rent richting de bal. Motta is nu in balbezit. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Barrichello met een sublieme pass. Tomazzi met een sublieme pass. Amorim is nu in balbezit. Amorim speelt de bal door. Alves is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amorim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:2

13e minuut.
Amorim is nu in balbezit. Amorim probeert naar een medespeler te passen. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:3

14e minuut.
Daar is Barrichello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amorim rent richting de bal. Amorim passt de bal met de wreef. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Farias probeert naar een medespeler te passen. Preguinho kopt de bal weg. Daar is Motta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Rosalém rent richting de bal. Rosalém passt de bal zonder na te denken. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:4

21e minuut.
Alves passt de bal zonder na te denken. Tomazzi is nu in balbezit. Tomazzi passt de bal in één keer door. Porsche rent richting de bal. Porsche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:5

30e minuut.
Carmelo geeft de bal voor. Rosalém geeft een lange en hoge pass. Arouca heeft problemen om de bal te vangen. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Panine kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomazzi de bal. Tomazzi passt de bal zonder na te denken. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Firmino trapt de bal weg van het doel. Porsche kopt de bal weg. Alves is nu in balbezit. Alves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:6

45e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap. Gadelha probeert de bal aan de voet te houden. Tomazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomazzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arthur Sarkis 79%, Hawaii 21%.
Arthur Sarkis - Hawaii 0:7

55e minuut.
Barrichello rent richting de bal. Amorim rent richting de bal. Amorim passt de bal met de wreef. Alves is nu in balbezit. Alves haalt uit met een fantastische trap. Farias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:8

60e minuut.
Amorim speelt de bal door. Barrichello bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello passt de bal met de wreef. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:9

69e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrichello onderschept slim de pass. Barrichello passt de bal in één keer door. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Piva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amorim met de inworp. Barrichello is nu in balbezit. Barrichello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:10

82e minuut.
Tomazzi passt de bal in één keer door. Amorim rent richting de bal. Amorim passt de bal zonder na te denken. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Hawaii 0:11

88e minuut.
Klungelig pakt Alves de bal. Amorim rent richting de bal. Amorim passt de bal zonder na te denken. Alves rent richting de bal. Alves haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arthur Sarkis 61%, Hawaii 39%.
Arthur Sarkis - Hawaii 0:11