Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TAMEC EC Flecha United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 23.3
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Saccomando kopt de bal weg. Salvador heeft problemen om de bal te vangen. Canabrava rent richting de bal. Souto is nu in balbezit. Souto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Saccomando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitombo verovert de bal door een tackle van achteren. Pitombo speelt de bal door. Misso bereikt de bal nog maar net als eerste. Misso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Canabrava geeft een hoge lob. Inworp. Estevão met een snelle inworp. Daar is Misso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misso haalt uit met een fantastische trap. Picanha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Souto verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso rent richting de bal. Souto verovert de bal door een tackle van achteren. Souto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazaropi verovert de bal door een tackle van achteren. Mazaropi met een sublieme pass. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMEC EC 56%, Flecha United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TAMEC EC - Flecha United 0:0

50e minuut.
Batata bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador rent richting de bal. Salvador met een sublieme pass. Sato rent richting de bal. Sato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador speelt de bal door. Paraguai bereikt de bal nog maar net als eerste. Misso verovert de bal door een tackle van achteren. Misso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cacique bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacique probeert naar een medespeler te passen. Batata met een sublieme pass. Souto heeft problemen om de bal te vangen. Souto schiet op doel. Pezinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TAMEC EC - Flecha United 1:0

60e minuut.
Saccomando zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacique rent richting de bal. Misso maakt een afschuwelijke overtreding. Misso is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Abreu passt de bal in één keer door. Salvador rent richting de bal. Salvador passt de bal zonder na te denken. Sato rent richting de bal. Sato haalt uit met een fantastische trap. Picanha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Pitombo probeert naar een medespeler te passen. Sato is nu in balbezit. Cacique rent richting de bal. Sato verovert de bal door een tackle van achteren. Sato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TAMEC EC 39%, Flecha United 61%.
TAMEC EC - Flecha United 1:0