Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vos Spock Rolo Compressor10 FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amâncio rent richting de bal. Amâncio passt de bal zonder na te denken. Serelepe rent richting de bal. Serelepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Patropi onderschept slim de pass. Vanzolini is nu in balbezit. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Capetinha rent richting de bal. Pinotti onderschept slim de pass. Pinotti speelt de bal door. Vaz is nu in balbezit. Vaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Patropi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serelepe met een sublieme pass. Atala speelt de bal door. Vanzolini is nu in balbezit. Vanzolini draait met de bal, schiet en ... Pantera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vos Spock - Rolo Compressor10 FC 0:1

25e minuut.
Amâncio met een sublieme pass. Patropi is nu in balbezit. Vanzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Serelepe is nu in balbezit. Serelepe draait met de bal, schiet en ... Pato probeert de bal aan de voet te houden. Vanzolini rent richting de bal. Vanzolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vos Spock - Rolo Compressor10 FC 0:2

34e minuut.
Vanzolini onderschept slim de pass. Coruja rent richting de bal. Vanzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Serelepe rent richting de bal. Serelepe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vos Spock - Rolo Compressor10 FC 0:3

35e minuut.
Vaz met een sublieme pass. Carioca rent richting de bal. Redondo begaat een overtreding. Redondo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vanzolini rent richting de bal. Pato bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini onderschept slim de pass. Serelepe rent richting de bal. Serelepe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vos Spock 68%, Rolo Compressor10 FC 32%.
Vos Spock - Rolo Compressor10 FC 0:3

53e minuut.
Silva speelt de bal door. Carioca rent richting de bal. Carioca geeft een hoge lob. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pedroni rent richting de bal. Pedroni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serelepe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Amâncio met een sublieme pass. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico passt de bal met de wreef. Vanzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Amâncio probeert naar een medespeler te passen. Vanzolini rent richting de bal. Coruja is nu in balbezit. Vanzolini verovert de bal door een tackle van achteren. Vanzolini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Pinotti de bal. Pinotti geeft de bal voor. Klungelig pakt Silva de bal. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Câmara met een harde bal richting middenveld. Carioca rent richting de bal. Pato begaat een overtreding. Carioca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Doeltrap. Pantera trapt de bal weg. Amâncio kopt de bal weg. Serelepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Serelepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vos Spock 49%, Rolo Compressor10 FC 51%.
Vos Spock - Rolo Compressor10 FC 0:3