Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.19
  • Stadion: Hawaii Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8921
Hawaii Birita Boys
442 Tactiek segura que vai..
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 44.1
zwak Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen solide


12e minuut.
Tomazzi passt de bal met de wreef. Alves is nu in balbezit. Bardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves haalt uit met een fantastische trap. Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouve geeft een lange en hoge pass. Preguinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damo rent richting de bal. Damo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunga passt de bal met de wreef. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak draait met de bal, schiet en ... Firmino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hawaii - Birita Boys 0:1

41e minuut.
Jouve rent richting de bal. Jouve passt de bal zonder na te denken. Rabeira speelt de bal door. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ... Paal!

44e minuut.
Bardella verovert de bal door een tackle van achteren. Bardella speelt de bal door. Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouve geeft de bal voor. Diviak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 49%, Birita Boys 51%.
Hawaii - Birita Boys 0:1

53e minuut.
Huinca is nu in balbezit. Alves onderschept slim de pass. Bardella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alves is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosalém wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rosalém is nu in balbezit. Musin onderschept slim de pass. Musin met een sublieme pass. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Klungelig pakt Jouve de bal. Jouve probeert naar een medespeler te passen. Damo heeft problemen om de bal te vangen. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Musin speelt de bal door. Jouve is nu in balbezit. Jouve speelt de bal door. Diviak is nu in balbezit. Diviak haalt uit met een fantastische trap. Firmino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rabeira de bal. Preguinho rent richting de bal. Preguinho geeft een lange en hoge pass. Huinca is nu in balbezit. Huinca geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hawaii 42%, Birita Boys 58%.
Hawaii - Birita Boys 0:1