Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arthur Sarkis Explode a Rede_FC
Normal Tactiek Sem plantel
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 31.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Cracoş passt de bal met de wreef. Moraes rent richting de bal. Moraes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Pereira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moraes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrilă heeft problemen om de bal te vangen. Dobrilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Explode a Rede_FC 0:1

19e minuut.
Cracoş geeft een lange en hoge pass. Longordo met een sublieme pass. Daar is Pereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Explode a Rede_FC 0:2

25e minuut.
Moraes met een snelle inworp. Dobrilă geeft een lange en hoge pass. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei schiet op doel. Farias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Explode a Rede_FC 0:3

29e minuut.
Moraes onderschept slim de pass. Moraes passt de bal in één keer door. Mancini is nu in balbezit. Longordo verovert de bal door een tackle van achteren. Longordo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moraes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. Motta probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arouca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moraes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Explode a Rede_FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arthur Sarkis 86%, Explode a Rede_FC 14%.
Arthur Sarkis - Explode a Rede_FC 0:4

66e minuut.
Klungelig pakt Motta de bal. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş onderschept slim de pass. Cracoş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Explode a Rede_FC 0:5

75e minuut.
Klungelig pakt Panine de bal. Longordo rent richting de bal. Longordo geeft de bal voor. Daar is Afilipoaiei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afilipoaiei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Explode a Rede_FC 0:6

82e minuut.
Cracoş rent richting de bal. Dobrilă met een sublieme pass. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arthur Sarkis - Explode a Rede_FC 0:7

86e minuut.
Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cracoş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durán met een snel genomen vrije trap. Daar is Arouca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arthur Sarkis 79%, Explode a Rede_FC 21%.
Arthur Sarkis - Explode a Rede_FC 0:7