Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flecha United Paulista de BH
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sobrinho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flecha United - Paulista de BH 1:0

5e minuut.
Batata rent richting de bal. Batata geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beting geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sousa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flecha United - Paulista de BH 1:1

13e minuut.
Tupinambá rent richting de bal. Cafezinho onderschept slim de pass. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafezinho rent richting de bal. Cafezinho schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomando speelt de bal door. Tupinambá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Saccomando zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tupinambá is nu in balbezit. Tupinambá geeft een lange en hoge pass. Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Sato draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Sato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá is nu in balbezit. Sato is nu in balbezit. Tupinambá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá draait met de bal, schiet en ... Dantas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ganso rent richting de bal. Ganso geeft de bal voor. Salvador probeert de bal met de borst te controleren. Sousa is nu in balbezit. Sousa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flecha United 48%, Paulista de BH 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flecha United - Paulista de BH 1:1

47e minuut.
Nenem rent richting de bal. Nenem geeft de bal voor. Batata heeft problemen om de bal te vangen. Sousa rent richting de bal. Sousa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Lombardi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cafezinho de bal. Met opzet legt Salvador zijn tegenspeler op de grond. Salvador krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cortez passt de bal in één keer door. Sousa is nu in balbezit. Cafezinho rent richting de bal. Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sousa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flecha United - Paulista de BH 1:2

65e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Saccomando bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lindomar zijn tegenspeler op de grond. Lindomar krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Beting met de inworp. Cafezinho rent richting de bal. Cafezinho geeft een lange en hoge pass. Nenem is nu in balbezit. Nenem geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flecha United 57%, Paulista de BH 43%.
Flecha United - Paulista de BH 1:2