Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birita Boys Arthur Sarkis
segura que vai.. Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.2
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Huinca probeert naar een medespeler te passen. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo verovert de bal door een tackle van achteren. Damo draait met de bal, schiet en ... Farias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Damo is nu in balbezit. Damo geeft de bal voor. Pereira probeert de bal aan de voet te houden. Diviak rent richting de bal. Diviak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 1:0

7e minuut.
Pereira controleert de bal met de borst. Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak onderschept slim de pass. Diviak schiet op doel. Arouca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jouve geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diviak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 2:0

11e minuut.
Mancini bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin onderschept slim de pass. Musin probeert naar een medespeler te passen. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Musin verovert de bal door een tackle van achteren. Musin speelt de bal door. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak schiet op doel. Farias werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bardella met de inworp. Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouve geeft een hoge lob. Diviak springt en kopt de bal. Farias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Farias speelt de bal door. Jouve kopt de bal weg. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel. Farias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 3:0

22e minuut.
Huinca speelt de bal door. Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouve passt de bal met de wreef. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 4:0

40e minuut.
Piva is nu in balbezit. Piva geeft de bal voor. Klungelig pakt Pereira de bal. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Damo onderschept slim de pass. Damo speelt de bal door. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arouca de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 32%, Arthur Sarkis 68%.
Birita Boys - Arthur Sarkis 5:0

46e minuut.
Carmelo rent richting de bal. Carmelo met een sublieme pass. Daar is Arouca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diviak verovert de bal door een tackle van achteren. Diviak schiet op doel. Farias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gadelha de bal. De bal raakt de paal. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 6:0

48e minuut.
Valle geeft de bal voor. Damo is nu in balbezit. Damo met een sublieme pass. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jouve met de inworp. Musin is nu in balbezit. Musin probeert naar een medespeler te passen. Diviak rent richting de bal. Diviak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 7:0

54e minuut.
Huinca probeert naar een medespeler te passen. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin passt de bal met de wreef. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Musin rent richting de bal. Musin geeft de bal voor. Diviak probeert de bal met de borst te controleren. Diviak haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gadelha de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diviak is nu in balbezit. Diviak draait met de bal, schiet en ... Farias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 8:0

57e minuut.
Doeltrap. Farias met een harde bal richting middenveld. Jouve kopt de bal weg. Diviak is nu in balbezit. Diviak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 9:0

58e minuut.
Carmelo speelt de bal door. Piva is nu in balbezit. Piva passt de bal in één keer door. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Arouca de bal. Diviak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diviak draait met de bal, schiet en ... Farias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 10:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damo met de inworp. Musin geeft een hoge lob. Diviak is nu in balbezit. Diviak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 11:0

66e minuut.
Diviak verovert de bal door een tackle van achteren. Diviak passt de bal met de wreef. Pereira heeft problemen om de bal te vangen. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Diviak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hordecki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mancini passt de bal zonder na te denken. Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carmelo. Carmelo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Jouve kopt de bal weg. Hordecki is nu in balbezit. Musin probeert naar een medespeler te passen. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Jouve rent richting de bal. Jouve passt de bal zonder na te denken. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki verovert de bal door een tackle van achteren. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin passt de bal zonder na te denken. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 12:0

81e minuut.
Inworp. Damo met de inworp. Musin geeft de bal voor. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Birita Boys - Arthur Sarkis 13:0

83e minuut.
Panine met de inworp. Mancini rent richting de bal. Bardella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mancini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mancini komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Arouca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jouve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Farias trapt de bal weg van het doel. Bardella kopt de bal weg. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Hordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordecki schiet op doel. Farias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Jouve kopt de bal weg. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin probeert naar een medespeler te passen. Hordecki rent richting de bal. Hordecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birita Boys 22%, Arthur Sarkis 78%.
Birita Boys - Arthur Sarkis 13:0