Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paulista de BH Birita Boys
Normal Tactiek segura que vai..
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 38.4
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Lindomar met de inworp. Musin is nu in balbezit. Musin met een sublieme pass. Klungelig pakt Damo de bal. Damo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Duranti onderschept slim de pass. Duranti passt de bal in één keer door. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Musin is nu in balbezit. Musin speelt de bal door. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Musin met een sublieme pass. Stelzer is nu in balbezit. Duranti verovert de bal door een tackle van achteren. Duranti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista de BH - Birita Boys 0:1

27e minuut.
Lindomar probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Duranti met een snelle inworp. Musin rent richting de bal. Musin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Stelzer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duranti is nu in balbezit. Duranti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Duranti is nu in balbezit. Duranti speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Damo onderschept slim de pass. Damo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dantas trapt de bal weg van het doel. Jouve kopt de bal weg. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo haalt uit met een fantastische trap. Dantas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sobrinho de bal. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo schiet op doel. Petkovic probeert de bal aan de voet te houden. Dantas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mendonça is nu in balbezit. Jouve onderschept slim de pass. Jouve geeft de bal voor. Damo is nu in balbezit. Damo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musin rent richting de bal. Musin met een sublieme pass. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Musin onderschept slim de pass. Musin passt de bal in één keer door. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo draait met de bal, schiet en ... Sobrinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista de BH 67%, Birita Boys 33%.
Paulista de BH - Birita Boys 0:1

48e minuut.
Damo rent richting de bal. Damo passt de bal met de wreef. Musin probeert naar een medespeler te passen. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo draait met de bal, schiet en ... Dantas bokst de bal weg.

52e minuut.
Musin geeft de bal voor. Daar is Sobrinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo schiet op doel. Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stelzer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duranti met een snelle inworp. Musin rent richting de bal. Musin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Musin passt de bal met de wreef. Duranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranti speelt de bal door. Damo is nu in balbezit. Damo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Musin heeft problemen om de bal te vangen. Musin speelt de bal door. Damo rent richting de bal. Damo schiet op doel. Petkovic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jouve zal de hoekschop nemen. Damo heeft problemen om de bal te vangen. Duranti rent richting de bal. Duranti schiet op doel. Dantas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista de BH - Birita Boys 0:2

60e minuut.
Huinca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Musin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musin met een sublieme pass. Daar is Damo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Jouve passt de bal zonder na te denken. Musin is nu in balbezit. Musin met een sublieme pass. Damo rent richting de bal. Damo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista de BH - Birita Boys 0:3

73e minuut.
Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duranti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Musin met een sublieme pass. Daar is Duranti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duranti geeft een hoge lob. Damo rent richting de bal. Damo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista de BH - Birita Boys 0:4

80e minuut.
Lindomar probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jouve neemt de hoekschop. Damo is nu in balbezit. Damo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista de BH - Birita Boys 0:5

86e minuut.
Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Duranti verovert de bal door een tackle van achteren. Duranti speelt de bal door. Damo rent richting de bal. Damo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sobrinho trapt de bal weg. Jouve kopt de bal weg. Damo bereikt de bal nog maar net als eerste. Damo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jouve bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouve passt de bal in één keer door. Damo rent richting de bal. Damo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paulista de BH - Birita Boys 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paulista de BH 69%, Birita Boys 31%.
Paulista de BH - Birita Boys 0:6