Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lojas Americanas Santa Lúcia FC
4-3-3(2) Tactiek 343
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten matig
matig Passen goed
matig Verdedigen matig


12e minuut.
Hamed is nu in balbezit. Hamed passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Biegalski de bal. Vişoiu is nu in balbezit. Vişoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mombelli geeft een hoge lob. Maltepeli kopt de bal weg. Vakar is nu in balbezit. Vakar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Santa Lúcia FC 1:0

26e minuut.
Demartino probeert de bal aan de voet te houden. Amâncio is nu in balbezit. Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmad haalt uit met een fantastische trap. Numan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lojas Americanas - Santa Lúcia FC 1:1

29e minuut.
Guler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çameli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vakar geeft een lange en hoge pass. Maltepeli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Çameli probeert naar een medespeler te passen. Körner bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli verovert de bal door een tackle van achteren. Maltepeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Santa Lúcia FC 2:1

36e minuut.
Maltepeli kopt de bal weg. Beletti is nu in balbezit. Beletti met een sublieme pass. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakar probeert naar een medespeler te passen. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli draait met de bal, schiet en ... Sinclair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Santa Lúcia FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 42%, Santa Lúcia FC 58%.
Lojas Americanas - Santa Lúcia FC 3:1

48e minuut.
Rahmad probeert de bal met de borst te controleren. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal met de wreef. Vakar rent richting de bal. Vakar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Çameli rent richting de bal. Guler verovert de bal door een tackle van achteren. Guler met een sublieme pass. Rahmad is nu in balbezit. Rahmad schiet op doel. Numan bokst de bal weg.

61e minuut.
Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino verovert de bal door een tackle van achteren. Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmad schiet op doel. Numan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mombelli verovert de bal door een tackle van achteren. Guler is nu in balbezit. Guler geeft de bal voor. Vişoiu rent richting de bal. Vişoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Santa Lúcia FC 3:2

71e minuut.
Karttunen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amâncio met de inworp. Beletti geeft een hoge lob. Maltepeli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Körner geeft een hoge lob. Biegalski geeft een hoge lob. Vakar is nu in balbezit. Körner onderschept slim de pass. Körner geeft een hoge lob. Numan bokst de bal weg.

77e minuut.
Devereaux rent richting de bal. Beletti verovert de bal door een tackle van achteren. Beletti probeert naar een medespeler te passen. Vakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakar haalt uit met een fantastische trap. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 48%, Santa Lúcia FC 52%.
Lojas Americanas - Santa Lúcia FC 3:2