Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica Esporte Clube - MS JACARAIPE F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Sandrin verovert de bal door een tackle van achteren. Sandrin speelt de bal door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrão rent richting de bal. Beltrão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Morais onderschept slim de pass. Mago is nu in balbezit. Mago speelt de bal door. Russo rent richting de bal. Russo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica Esporte Clube - MS - JACARAIPE F.C 0:1

43e minuut.
Vilela passt de bal met de wreef. Martins heeft problemen om de bal te vangen. Maringá rent richting de bal. Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo haalt uit met een fantastische trap. Alvim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica Esporte Clube - MS 58%, JACARAIPE F.C 42%.
Costa Rica Esporte Clube - MS - JACARAIPE F.C 0:1

47e minuut.
Martins rent richting de bal. Maringá verovert de bal door een tackle van achteren. Maringá probeert naar een medespeler te passen. Russo is nu in balbezit. Russo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilela met de inworp. Maringá heeft problemen om de bal te vangen. Maringá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Beltrão rent richting de bal. Muniz onderschept slim de pass. Martins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muniz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Vilela is nu in balbezit. Vilela passt de bal met de wreef. Rosendo rent richting de bal. Russo onderschept slim de pass. Russo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Domingos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilela met de inworp. Maringá rent richting de bal. Maringá haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Domingos geeft de bal voor. Mago rent richting de bal. Mago geeft een lange en hoge pass. Maringá bereikt de bal nog maar net als eerste. Maringá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica Esporte Clube - MS 57%, JACARAIPE F.C 43%.
Costa Rica Esporte Clube - MS - JACARAIPE F.C 0:1