Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Lúcia FC udizero
343 Tactiek peido alemão
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 31.7
average Schieten weak
good Passen average
average Verdedigen good


9e minuut.
Saiki passt de bal in één keer door. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago passt de bal zonder na te denken. Coutinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Guler verovert de bal door een tackle van achteren. Guler probeert naar een medespeler te passen. Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bellini geeft een hoge lob. Daar is Bragança, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guler met een sublieme pass. Fubá is nu in balbezit. Fubá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vandendriessche geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devereaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahmad rent richting de bal. Rahmad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nasino kopt de bal weg. Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ab Abel Udarnah geeft een hoge lob. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hamed is nu in balbezit. Fubá verovert de bal door een tackle van achteren. Fubá passt de bal zonder na te denken. Coutinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Lúcia FC 48%, udizero 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Lúcia FC - udizero 0:0

72e minuut.
Demartino rent richting de bal. Vandendriessche is nu in balbezit. Demartino verovert de bal door een tackle van achteren. Demartino schiet op doel. Valadares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - udizero 1:0

73e minuut.
Guler passt de bal zonder na te denken. Rahmad is nu in balbezit. Bragança speelt de bal door. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Lúcia FC 58%, udizero 42%.
Santa Lúcia FC - udizero 1:0