Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lojas Americanas Digital FC
4-3-3(2) Tactiek Padrão
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Condruţ passt de bal in één keer door. Biegalski is nu in balbezit. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Numan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Digital FC 0:1

8e minuut.
Çameli geeft een lange en hoge pass. Maltepeli probeert de bal met de borst te controleren. Venâncio begaat een overtreding. Maltepeli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montoya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lojas Americanas - Digital FC 1:1

20e minuut.
Sonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonet passt de bal met de wreef. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel. Numan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Digital FC 1:2

27e minuut.
Moraes probeert naar een medespeler te passen. Biegalski rent richting de bal. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Numan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pereda speelt de bal door. Rosado is nu in balbezit. Rosado probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Numan bokst de bal weg. Słaby rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sonet onderschept slim de pass. Sonet geeft een lange en hoge pass. Biegalski heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel. Numan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Klungelig pakt Amâncio de bal. Moraes verovert de bal door een tackle van achteren. Moraes geeft een hoge lob. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vakar is nu in balbezit. Vakar haalt uit met een fantastische trap. Manu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli schiet op doel. Paiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 56%, Digital FC 44%.
Lojas Americanas - Digital FC 1:2

52e minuut.
Moraes is nu in balbezit. Moraes passt de bal in één keer door. Rabanete rent richting de bal. Rabanete geeft een lange en hoge pass. Lisichkov krijgt zijn hoofd ertegen. Numan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro probeert naar een medespeler te passen. Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Digital FC 1:3

77e minuut.
Biegalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegalski geeft een hoge lob. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete haalt uit met een fantastische trap. Numan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rabanete de bal. Rabanete draait met de bal, schiet en ... Numan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Digital FC 1:4

88e minuut.
Çameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado onderschept slim de pass. Rosado probeert naar een medespeler te passen. Rabanete rent richting de bal. Rabanete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Digital FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 61%, Digital FC 39%.
Lojas Americanas - Digital FC 1:5