Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa Rica Esporte Clube - MS Niterói F.C.
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Petrucci speelt de bal door. Boiadeiro is nu in balbezit. Japinha begaat een overtreding. Japinha krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cunha speelt de bal door. Shogun bereikt de bal nog maar net als eerste. Shogun passt de bal zonder na te denken. Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica Esporte Clube - MS - Niterói F.C. 0:1

22e minuut.
Dentinho kopt de bal weg. Beltrão is nu in balbezit. Beltrão passt de bal met de wreef. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Panine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal met de wreef. Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro draait met de bal, schiet en ... Alvim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica Esporte Clube - MS - Niterói F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica Esporte Clube - MS 65%, Niterói F.C. 35%.
Costa Rica Esporte Clube - MS - Niterói F.C. 0:2

56e minuut.
Pascoalin probeert naar een medespeler te passen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo begaat een overtreding. Rosendo krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Alvim trapt de bal weg. Pascoalin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosendo. Rosendo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Japinha geeft een hoge lob. Inworp. Pascoalin met een snelle inworp. Petrucci rent richting de bal. Petrucci schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gomes is nu in balbezit. Gomes probeert naar een medespeler te passen. Valente rent richting de bal. Valente geeft een lange en hoge pass. Boiadeiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Alvim trapt de bal weg. Pascoalin kopt de bal weg. Boiadeiro rent richting de bal. Petrucci is nu in balbezit. Petrucci schiet op doel. Alvim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Valente kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro haalt uit met een fantastische trap. Alvim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa Rica Esporte Clube - MS - Niterói F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa Rica Esporte Clube - MS 61%, Niterói F.C. 39%.
Costa Rica Esporte Clube - MS - Niterói F.C. 0:3