Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CruzeiroDeSouzaBBB Atlético Itanhaém FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Francelino is nu in balbezit. Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ganso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petry is nu in balbezit. Petry schiet op doel. Pinedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Remanso met een sublieme pass. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alcântara zijn tegenspeler op de grond. Alcântara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Ganso onderschept slim de pass. Rebelo is nu in balbezit. Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunes rent richting de bal. Nunes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CruzeiroDeSouzaBBB - Atlético Itanhaém FC 1:0

27e minuut.
Francelino speelt de bal door. Ganso is nu in balbezit. Ganso geeft een lange en hoge pass. Conceição heeft problemen om de bal te vangen. Conceição haalt uit met een fantastische trap. Batista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CruzeiroDeSouzaBBB 48%, Atlético Itanhaém FC 52%.
CruzeiroDeSouzaBBB - Atlético Itanhaém FC 1:0

56e minuut.
Vercilo is nu in balbezit. Remanso verovert de bal door een tackle van achteren. Remanso met een sublieme pass. Petry is nu in balbezit. Petry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Finazzi onderschept slim de pass. Finazzi probeert naar een medespeler te passen. Ganso speelt de bal door. Conceição is nu in balbezit. Conceição haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CruzeiroDeSouzaBBB - Atlético Itanhaém FC 2:0

67e minuut.
Ganso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petry. Ganso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pepper zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Magno heeft problemen om de bal te vangen. Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Conceição haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pêra passt de bal met de wreef. Tilico bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilico speelt de bal door. Petry rent richting de bal. Petry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CruzeiroDeSouzaBBB 56%, Atlético Itanhaém FC 44%.
CruzeiroDeSouzaBBB - Atlético Itanhaém FC 2:0