Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.20
  • Stadion: udizero Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5611
udizero Lojas Americanas
peido alemão Tactiek 4-3-3(2)
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 29.9
poor Schieten poor
average Passen average
good Verdedigen adequate


13e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya speelt de bal door. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amâncio geeft de bal voor. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli schiet op doel. Valadares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mombelli is nu in balbezit. Coutinho verovert de bal door een tackle van achteren. Coutinho passt de bal zonder na te denken. Fubá rent richting de bal. Fubá haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Numan met een harde bal richting middenveld. Maltepeli kopt de bal weg. Bragança is nu in balbezit. Beletti verovert de bal door een tackle van achteren. Beletti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Klungelig pakt Bellini de bal. Vakar rent richting de bal. Vakar passt de bal zonder na te denken. Çameli rent richting de bal. Çameli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Amâncio rent richting de bal. Amâncio geeft een hoge lob. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Biegalski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marcelino de bal. Fubá is nu in balbezit. Coutinho rent richting de bal. Coutinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Beletti rent richting de bal. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Bragança geeft de bal voor. Vakar is nu in balbezit. Vakar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Çameli onderschept slim de pass. Marcelino onderschept slim de pass. Mombelli rent richting de bal. Marcelino verovert de bal door een tackle van achteren. Marcelino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Çameli passt de bal met de wreef. Vakar is nu in balbezit. Vakar probeert naar een medespeler te passen. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Doeltrap. Valadares met een harde bal richting middenveld. Montoya kopt de bal weg. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli schiet op doel. Valadares bokst de bal weg.

44e minuut.
Montoya passt de bal met de wreef. Beletti rent richting de bal. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Amâncio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: udizero 49%, Lojas Americanas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
udizero - Lojas Americanas 0:0

51e minuut.
Słaby geeft een hoge lob. Beletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Beletti passt de bal zonder na te denken. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ geeft een hoge lob. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli schiet op doel. Valadares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Lojas Americanas 0:1

74e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança geeft de bal voor. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli schiet op doel. Valadares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Lojas Americanas 0:2

85e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Montoya geeft de bal voor. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli schiet op doel. Valadares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
udizero - Lojas Americanas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: udizero 56%, Lojas Americanas 44%.
udizero - Lojas Americanas 0:3