Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Itanhaém FC Manchester Brazilian
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Ventura onderschept slim de pass. Ventura passt de bal met de wreef. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry verovert de bal door een tackle van achteren. Petry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rosenberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biro-Biro bereikt de bal nog maar net als eerste. Biro-Biro passt de bal met de wreef. Deodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Deodoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Itanhaém FC - Manchester Brazilian 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Itanhaém FC 64%, Manchester Brazilian 36%.
Atlético Itanhaém FC - Manchester Brazilian 0:1

51e minuut.
Criciúma geeft een lange en hoge pass. Biro-Biro probeert de bal aan de voet te houden. Tilico maakt een afschuwelijke overtreding. Tilico krijgt een gele kaart. Biro-Biro raakt geblesseerd tijdens het duel. Biro-Biro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Pistola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistola geeft de bal voor. Criciúma met een sublieme pass. Rosado rent richting de bal. Rosado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Abuda is nu in balbezit. Rebelo rent richting de bal. Rebelo met een sublieme pass. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Itanhaém FC 43%, Manchester Brazilian 57%.
Atlético Itanhaém FC - Manchester Brazilian 0:1