Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
supersonic udizero
433 Tactiek peido alemão
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 31.4
matig Schieten slecht
zwak Passen matig
zwak Verdedigen goed


7e minuut.
Arantes rent richting de bal. Belfort bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bellini krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Fubá bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutinho is nu in balbezit. Belfort schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Belfort krijgt een gele kaart. Coutinho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Radian met een sublieme pass. Černulis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saiki. Saiki krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vale rent richting de bal. Vale passt de bal met de wreef. Fubá is nu in balbezit. Coutinho rent richting de bal. Coutinho haalt uit met een fantastische trap. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Marcelino passt de bal zonder na te denken. Bellini rent richting de bal. Bellini passt de bal in één keer door. Coutinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutinho schiet op doel. Nunes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Černulis is nu in balbezit. Bragança onderschept slim de pass. Bragança geeft een hoge lob. Daar is Coutinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coutinho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Marcelino passt de bal zonder na te denken. Lins bereikt de bal nog maar net als eerste. Fubá verovert de bal door een tackle van achteren. Fubá haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Batatinha de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kanyó verovert de bal door een tackle van achteren. Kanyó passt de bal in één keer door. Arantes is nu in balbezit. Pescoço onderschept slim de pass. Pescoço geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Accioly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Černulis rent richting de bal. Černulis passt de bal met de wreef. Leite is nu in balbezit. Leite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
supersonic - udizero 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supersonic 63%, udizero 37%.
supersonic - udizero 1:0

52e minuut.
Arantes rent richting de bal. Arantes passt de bal zonder na te denken. Vandendriessche verovert de bal door een tackle van achteren. Černulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Černulis haalt uit met een fantastische trap. Valadares bokst de bal weg. Leite is nu in balbezit. Leite haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
supersonic - udizero 2:0

58e minuut.
Arantes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vale de bal onder controle te krijgen. Černulis rent richting de bal. Černulis schiet op doel. Valadares probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
supersonic - udizero 3:0

62e minuut.
Saiki speelt de bal door. Marcelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcelino speelt de bal door. Fubá is nu in balbezit. Fubá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Marcelino rent richting de bal. Fubá is nu in balbezit. Francelino rent richting de bal. Fubá verovert de bal door een tackle van achteren. Fubá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kanyó is nu in balbezit. Kanyó geeft een lange en hoge pass. Černulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Černulis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Saiki speelt de bal door. Coutinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutinho passt de bal met de wreef. Fubá bereikt de bal nog maar net als eerste. Fubá haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Bellini is nu in balbezit. Bellini passt de bal in één keer door. Coutinho rent richting de bal. Coutinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
supersonic - udizero 3:1

89e minuut.
Radian verovert de bal door een tackle van achteren. Radian probeert naar een medespeler te passen. Černulis is nu in balbezit. Černulis draait met de bal, schiet en ... Valadares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: supersonic 59%, udizero 41%.
supersonic - udizero 3:1