Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niterói F.C. Digital FC
433 Tactiek Padrão
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 39.1
poor Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


1e minuut.
Moraes onderschept slim de pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Rabanete rent richting de bal. Rabanete draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Panine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:1

3e minuut.
Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Rosado met een sublieme pass. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel. Panine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:2

11e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro passt de bal in één keer door. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete haalt uit met een fantastische trap. Panine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:3

18e minuut.
Petrucci kopt de bal weg. Sonet rent richting de bal. Sonet passt de bal in één keer door. Rabanete rent richting de bal. Rabanete draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Moraes kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Monteiro de bal onder controle te krijgen. Monteiro met een sublieme pass. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Monteiro geeft een hoge lob. Moraes speelt de bal door. Rosado speelt de bal door. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes verovert de bal door een tackle van achteren. Moraes probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Shogun passt de bal met de wreef. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro speelt de bal door. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:4

39e minuut.
Moraes passt de bal met de wreef. Furtado is nu in balbezit. Flores is nu in balbezit. Rabanete verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:5

41e minuut.
Pascoalin is nu in balbezit. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro geeft de bal voor. Klungelig pakt Rabanete de bal. Rabanete draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cox probeert de bal aan de voet te houden. Gomes is nu in balbezit. Gomes passt de bal zonder na te denken. Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niterói F.C. 84%, Digital FC 16%.
Niterói F.C. - Digital FC 0:5

46e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Pereda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Furtado de bal. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:6

48e minuut.
Cunha passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Moraes speelt de bal door. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Moraes verovert de bal door een tackle van achteren. Moraes geeft een hoge lob. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Panine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rabanete probeert de bal met de borst te controleren. Rabanete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:7

53e minuut.
Rosado passt de bal met de wreef. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov passt de bal in één keer door. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Panine met een harde bal richting middenveld. Rosado rent richting de bal. Moraes is nu in balbezit. Moraes geeft de bal voor. Paal! Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:8

57e minuut.
Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox probeert naar een medespeler te passen. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete haalt uit met een fantastische trap. Panine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Rosado rent richting de bal. Cunha is nu in balbezit. Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Rosado geeft een lange en hoge pass. Lisichkov kan de bal niet met de borst controleren. Panine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:9

62e minuut.
Coelho heeft problemen om de bal te vangen. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete speelt de bal door. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov draait met de bal, schiet en ... Panine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:10

64e minuut.
Rabanete is nu in balbezit. Lisichkov is nu in balbezit. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete schiet op doel. Panine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:11

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monteiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moraes rent richting de bal. Moraes passt de bal met de wreef. Rabanete is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:12

83e minuut.
Monteiro met een sublieme pass. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov geeft de bal voor. Rabanete rent richting de bal. Rabanete haalt uit met een fantastische trap. Panine bokst de bal weg.

88e minuut.
Cox heeft problemen om de bal te vangen. Moraes is nu in balbezit. Moraes passt de bal zonder na te denken. Rabanete rent richting de bal. Rabanete geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Coelho trapt de bal weg. Moraes kan de bal niet met de borst controleren. Moraes probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov heeft problemen om de bal te vangen. Lisichkov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rabanete is nu in balbezit. Rabanete schiet op doel. Panine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niterói F.C. - Digital FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niterói F.C. 86%, Digital FC 14%.
Niterói F.C. - Digital FC 0:13