Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Lúcia FC Atlético Itanhaém FC
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Demartino passt de bal zonder na te denken. Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Petry begaat een overtreding. Petry krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Nasino onderschept slim de pass. Klungelig pakt Nasino de bal. Nasino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vişoiu de bal. Vişoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Petry passt de bal in één keer door. Guler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guler speelt de bal door. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rahmad is nu in balbezit. Rahmad haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Criciúma de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Atlético Itanhaém FC 1:0

33e minuut.
Ventura verovert de bal door een tackle van achteren. Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Petry rent richting de bal. Petry haalt uit met een fantastische trap. Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Lúcia FC 37%, Atlético Itanhaém FC 63%.
Santa Lúcia FC - Atlético Itanhaém FC 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Devereaux de bal. Devereaux passt de bal in één keer door. Rahmad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmad schiet op doel. Criciúma probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Magno is nu in balbezit. Vişoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişoiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Demartino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demartino draait met de bal, schiet en ... Batista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Lúcia FC - Atlético Itanhaém FC 2:0

61e minuut.
Hamed rent richting de bal. Hamed met een sublieme pass. Rebelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu onderschept slim de pass. Vişoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Devereaux probeert naar een medespeler te passen. Batista met een sublieme pass. Guler kopt de bal weg. Rahmad rent richting de bal. Rahmad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rahmad kopt de bal weg. Vişoiu is nu in balbezit. Vişoiu passt de bal in één keer door. Demartino is nu in balbezit. Demartino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Nasino geeft een hoge lob. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino passt de bal met de wreef. Vişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Lúcia FC 33%, Atlético Itanhaém FC 67%.
Santa Lúcia FC - Atlético Itanhaém FC 2:0