Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lojas Americanas Cruzeiro Arapiraca
4-3-3(2) Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Słaby probeert naar een medespeler te passen. Montoya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vakar probeert naar een medespeler te passen. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 1:0

8e minuut.
Maltepeli rent richting de bal. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli verovert de bal door een tackle van achteren. Vakar rent richting de bal. Vakar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Amâncio onderschept slim de pass. Amâncio geeft een lange en hoge pass. Vakar springt en kopt de bal. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 2:0

12e minuut.
Çameli rent richting de bal. Çameli speelt de bal door. Leite rent richting de bal. Maltepeli verovert de bal door een tackle van achteren. Maltepeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Amâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Prate. Amâncio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Condruţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vakar kopt de bal weg. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 3:0

16e minuut.
Pannunzio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Levy de bal. Leite bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vakar geeft de bal voor. Amâncio kopt de bal weg. Maltepeli is nu in balbezit. Maltepeli draait met de bal, schiet en ... Siqueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 4:0

24e minuut.
Inworp. Amâncio met de inworp. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal zonder na te denken. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vakar verovert de bal door een tackle van achteren. Vakar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Çameli kopt de bal weg. Daar is Montoya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montoya met een sublieme pass. Vakar rent richting de bal. Vakar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Casagrande geeft de bal voor. Çameli is nu in balbezit. Çameli geeft de bal voor. Daar is Maltepeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maltepeli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Del Prate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amâncio is nu in balbezit. Beletti geeft een lange en hoge pass. Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 27%, Cruzeiro Arapiraca 73%.
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 5:0

54e minuut.
Montoya passt de bal in één keer door. Amâncio is nu in balbezit. Amâncio geeft een hoge lob. Beletti is nu in balbezit. Beletti geeft een hoge lob. Siqueira bokst de bal weg. Vakar rent richting de bal. Vakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 6:0

57e minuut.
Varela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çameli met de inworp. Vakar is nu in balbezit. Vakar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maltepeli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 7:0

64e minuut.
Maltepeli verovert de bal door een tackle van achteren. Vakar rent richting de bal. Maltepeli rent richting de bal. Vakar is nu in balbezit. Vakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 8:0

73e minuut.
Condruţ geeft een lange en hoge pass. Sócrates bereikt de bal nog maar net als eerste. Çameli onderschept slim de pass. Çameli geeft een hoge lob. Vakar speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 9:0

79e minuut.
Słaby speelt de bal door. Çameli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maltepeli rent richting de bal. Maltepeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lojas Americanas 32%, Cruzeiro Arapiraca 68%.
Lojas Americanas - Cruzeiro Arapiraca 10:0